Luni, 15 noiembrie 2010 la ora 10:00

Acum, tu îți dai seama de Adevăr și accepți Mesajele Mele drept ceea ce sunt. Scrie următoarele, fiica Mea: viteza cu care se desfășoară profețiile devine evidentă pentru toată lumea. Urmărește schimbările care devin vizibile în Biserica Mea ca unul dintre primele semne. Acesta este timpul când înșelătorul îi va duce pe discipolii Mei pe căi greșite.

Al doilea semn va fi văzut în modul în care mulți dintre voi nu vor mai avea controlul în propriile lor țări. Aceasta cuprinde controlul bunurilor materiale și controlul armatei. Copiii Mei, conducătorii voștri și toți aceia care răspund de masele de oameni vor pierde tot controlul. Ei vor fi ca niște bărci fără cârmaci. Barca pe care ei o conduc nu va avea niciun țel și ei se vor rătăci.

Copiii Mei, acum trebuie să vă rugați foarte mult ca să se slăbească strânsoarea pe care aceste grupări de oameni malefici o vor exercita asupra voastră. Ei nu sunt din Împărăția lui Dumnezeu dar, din cauza exteriorului lor înșelător, voi nu va veți da seama că aceasta este o forță puternică însă atentă să nu se dezvăluie.

Copiii Mei, voi nu veți fi mai înțelepți. Veți crede doar că trăiți într-o perioadă grea, dar să știți că această fațadă a fost planificată tocmai pentru a vă face să gândiți astfel. Ridicați-vă acum, copiii Mei.

Semnul bestiei

Nu acceptați Semnul. Dacă mai mulți dintre voi nu îl acceptă, atunci numeric veți fi mai tari. Acest semn – semnul Bestiei – va fi căderea voastră. El nu este ceea ce pare. Dacă îl acceptați, atunci veți fi duși din de în ce mai departe.

Să vă feriți de planul, condus de înșelător, de a șterge orice semn referitor la Tatăl Meu Veșnic și la Învățătura Sfintei Scripturi din viața voastră. Veți vedea aceasta în școli, în facultăți, în spitale și în constituția țării voastre. Cel mai îngrozitor lucru, care Mă doare cel mai mult, este abandonarea învățării Bibliei tocmai de către cei ce sunt practicanți ai cinstirii Mele, Mântuitorul lor Dumnezeiesc. Este foarte aproape timpul când veți vedea cum Cuvintele Mele și învățarea Adevărului vor fi abolite și vor fi pedepsite.

Voi, copiii Mei, veți suferi mult în Numele Meu. Aceste forțe ale răului vor fi răspunzătoare de asta. Ei sunt conduși de satana. Îi veți putea vedea peste tot, mai ales în funcțiile importante, de care va depinde supraviețuirea voastră. Copiii Mei, nu vă îngrijorați pentru voi, ci mai degrabă pentru bietele suflete induse în eroare. Ele au fost atât de contaminate de către înșelător încât acum le este greu să scape de el, atât de puternică este strânsoarea lui. Nu puteți avea încredere în astfel de oameni. Aveți grijă cum comunicați cu ei. Strânsoarea lor va fi așa de mare pentru că ei vor controla totul. Va fi foarte greu să luptați cu ei, pentru că vor controla chiar băncile, proprietățile voastre, impozitele și alimentele de care aveți nevoie pentru a supraviețui.

Dar toate acestea nu vor ține mult, pentru că zilele lor sunt numărate. Dacă ei vor rămâne în sclavia celui rău, vor cădea în adâncurile unei terori atât de mari încât a descrie soarta lor ar fi atât de îngrozitor și înspăimântător încât omul ar cădea împietrit – mort – dacă ar vedea doar pentru o clipă chinurile pe care ei le vor îndura.

Lupta este pe cale să înceapă și să se desfășoare, dar Mâna Tatălui Meu Veșnic va cădea rapid, pedepsind pentru păcatele lor care sunt pe cale să fie văzute acum pe pământ, păcate pentru care Eu am murit. Nici un om nu se poate numi copil al lui Dumnezeu dacă susține sau face parte din această întunecată dar ordonată armată a distrugerii. Această armată diabolică, plină de demoni din adâncurile iadului, săvârșește fapte de o asemenea gravitate încât oamenilor nevinovați le este imposibil să și le imagineze.

Eu nu vreau să-i sperii pe copii Mei, dar Adevărul va fi dezvăluit, în timp. Ridicați-vă acum, copiii Mei. Luptați cu forțele răului înainte ca ele să vă distrugă. Fiți atenți la conducerea globală în orice formă, măsură, tip sau cod. Priviți-i cu atenție pe conducătorii voștri și pe toți cei care vă controlează accesul zilnic la banii care vă permit să vă hrăniți și să supraviețuiți. Trebuie să vă faceți rezerve de alimente, acum.

Poate nu primiți acest Mesaj într-un mod care reflectă Învățăturile Mele, dar ascultați-Mă acum. Aceste lucruri au fost profețite de mult. Copiii Mei, trebuie să ascultați cu atenție. Spiritul întunericului crește mereu și voi, credincioșii Mei, trebuie să rămâneți puternici. Păstrați-vă trează credința în Mine, prin rugăciune. Fiecare copil al Meu trebuie să se roage Rozariul Divinei Milostiviri în fiecare zi. El va întări sufletele și le va ajuta să găsească bunăvoință în momentul morții.

Copiii Mei, vă rog să nu lăsați să vă sperie Mesajele Mele. Credincioșii Mei au acum o datorie față de Mine. Dați-Mi voie să vă spun aceasta. Amintiți-vă, veți fi umpluți de Duhul Sfânt imediat ce acceptați Cuvântul Meu. Nu vă temeți, căci voi ați fost aleși. Voi, oastea credincioșilor Mei, veți conduce la înfrângerea celui rău. Pentru a face asta, trebuie să vă rugați.

Eu vin cu un Mesaj de Iubire Pură. Nu vă dați seama că voi veți trăi Paradisul atunci când Cerul și Pământul se vor uni? Nu aveți de ce să vă temeți pentru că voi, credincioșii Mei, veți fi ridicați cu trup, minte și suflet în Împărăția Ierarhiei Divine. Vă veți vedea rudele iubite care au primit favorurile Tatălui Meu Ceresc.

Faceți ce vă spun. Rugați-vă, vorbiți-Mi, iubiți-Mă și aveți încredere în Mine. În schimb, Eu vă voi da putere. Rugați-vă pentru protecție prin recitarea preasfântului Rozariu, care vi s-a dat cu binecuvântările Mamei Mele. Pe de o parte, această rugăciune trebuie spusă pentru a vă ajuta să vă protejați pe voi înșivă de cel rău. Pe de altă parte, trebuie să cereți protecție pentru oamenii cu care intrați în contact, ca ei să nu vă poată contamina sau să clatine credința pe care o păstrați în inimile voastre pentru Mine.

Rugați-vă pentru profeții și vizionarii Mei, ca ei să fie protejați. Rugați-vă pentru slujitorii Mei iubiți, acei slujitori sfințiți pe care Eu i-am trimis ca să vă ghideze. Și ei sunt chinuiți de cel rău, exact ca și credincioșii Mei. El (cel rău) va încerca mereu să vă orbească în fața Adevărului și va folosi toate tacticile perfide ca să vă convingă că este falsă credința voastră. Ascultați-Mă. El, înșelătorul, va folosi toată argumentația și logica, ambalate în mod subtil și plăcut, ca să vă convingă că el va aduce speranța în viețile voastre. El, prin Anticrist, se va strădui să vă facă să credeți că el este Cel Ales.

Anticristul

Mulți credincioși ai Mei vor cădea victimă acestei înșelătorii respingătoare. Puneți-vă în gardă. El va fi văzut ca vestitor al iubirii, păcii și armoniei în lume. Oamenii vor cădea în genunchi în fața lui și-l vor adora. El vă va arăta puterea lui și voi veți crede că ea provine din sursă Divină. Dar nu este așa. El vă va instrui într-o manieră care va părea uneori ciudată. Adevărații credincioși vor ști că el nu este din Lumină. Prezența sa mândră și pompoasă va ascunde răul în stare pură. El se va făli și va arăta o aparență de compasiune reală și iubire pentru toți. În spatele acestei fațade el este plin de ură față de voi, copiii Mei. El râde în spatele ușilor închise.

Copiii Mei, el vă va face îngrozitor de confuzi. El va apărea puternic, hotărât, plin de umor, grijuliu, iubitor, și va fi văzut ca un salvator. Fața sa frumoasă va plăcea tuturor, dar el se va schimba curând. Va face haos în lume și va omorî mulți oameni. Actele lui de teroare vor fi evidente pentru toți. El vă va distruge independența și va contribui esențial la introducerea semnului – semnul Bestiei. Voi, copiii Mei, trebuie să fiți tari. Nu acceptați semnul, pentru că daca o veți face, veți cădea sub influența lui hipnotică, malefică.

Mulți vor muri pentru credința lor pentru Mine. Nu vă temeți, deoarece dacă suferiți pentru Mine, în Mine, cu Mine, voi sunteți aleși. Rugați-vă, rugați-vă să nu fiți supuși domniei lui de teroare. Opuneți-vă, luptați pentru Mine.

Nu lăsați ca anticristul, cu tot farmecul lui convingător, să vă câștige sufletul. Lăsați-Mă să vă iau în Brațele Mele, să vă leagăn prin Harul Meu Divin, acum, ca să vă dau putere să luptați pentru Adevăr. Iubirea Mea pentru voi nu va muri niciodată. Niciodată să nu alegeți calea anticristului, căci astfel și voi veți fi pierduți pentru Mine. Va fi foarte greu, dar copiilor Mei le va fi dat ajutor în multe, multe moduri, ca suferința să fie diminuată.

Mergeți și rugați-vă Rozariul Milostivirii Divine și pregătiți-vă pentru lupta finală.

Isus Cristos, Regele poporului Meu, Mântuitorul și Judecătorul Drept