Luni, 30 mai 2011 la ora 22:00

Fiica Mea, acum ești din ce în ce mai puternică și prin supunerea ta față de Voința Mea Sfântă poți avertiza lumea despre tot ce va urma.

Când Eu vorbesc despre păcat, încă nu am dezvăluit păcatele cumplite care se fac, și pe care și păcătoșilor obișnuiți le-ar fi greu să și le imagineze. Practicile dezgustătoare, care se petrec în așa-numitele societăți occidentale sofisticate, în spatele ușilor închise, v-ar îngrozi până în adâncul sufletului.

Atrocități îngrozitoare, când sunt omorâți copii în cadrul unor ritualuri, din respect pentru satana, sunt o realitate în lumea de azi. Dar acestea sunt doar câteva dintre acele fapte profund malefice pe care le comit oamenii sub influența satanei. Când se merge atât de departe, copiii Mei, veți vedea că este imposibil să vă întoarceți la Mine. Alte fapte care Îmi rup Inima includ violența fizică, în special asupra copiilor inocenți.

Permiteți-Mi să vă explic felurile de păcat, care v-ar tulbura profund pe mulți dintre voi, dacă vi le-aș descrie în amănunt. Discipolii satanei, prin cultele lor, se poartă sălbatic cu ființele umane, pentru care nu au niciun respect. Sacrificiile, inclusiv sacrificii umane, blasfemii, blesteme, acte de profanare a Mea, a Tatălui Meu și a Mamei Mele, sunt ritualurile lor obișnuite. Acești adoratori ai satanei au un simt al rușinii atât de redus, încât se laudă cu lipsa lor de respect în public, prin muzică, filme, televiziune și artă. Toți cei care se fac vinovați de aceste sacrilegii se vor confrunta cu osânda veșnică atunci când vor arde în focul iadului pentru veșnicie.

Acesta este unul dintre ultimele avertismente pe care le primiți de la Mine, Mântuitorul vostru, Isus Cristos. Totodată este și ultima Mea rugăminte către voi, să vă salvați cât încă mai puteți.

Eu, Isus Cristos, nu fac amenințări zadarnice. Eu voi face totul ca să vă salvez. Dar de la o anumită limită, nu mai este nimic de făcut ca să vă opresc din căutarea falsei consolări pe care credeți că satana v-o va oferi. Desfaceți cătușele satanice cu care sunteți legați și alergați la Mine acum. Vă voi salva, însă voi trebuie să-Mi cereți iertare cât încă mai trăiți în această viață.

Nu uitați, este alegerea voastră: Raiul sau Iadul. Alegeți cât încă trăiți aici pe Pământ, pentru că nu veți mai putea face asta atunci când veți trece în viața următoare.

Al vostru vesnic răbdător si iubitor, Isus Cristos