Miercuri, 18 decembrie 2013 la ora 16:40

Fiica Mea prea iubită, începutul este fără sfârșit. Odată ce viața este creată de Tatăl Meu și odată ce omul respiră pentru prima dată, el va exista în trup și apoi în suflet pentru veșnicie.

Cel mai mare mister al Vieții Veșnice este faptul că ea există, fie că omul o alege sau nu. Omului i-a fost oferit Darul voinței libere și, până la ultima sa suflare pe acest Pământ, el are de ales. El poate să-și trăiască viața cât de bine poate și în acord cu Legile lui Dumnezeu și să-și câștige mântuirea, sau poate să ignore Adevărul Existenței lui Dumnezeu și să-și trăiască viața conform propriilor lui dorințe. Când își satisface propriile lui pofte, lăcomii și dorințe care se opun Cuvântului lui Dumnezeu, omul se expune la riscuri mari care vor avea consecințe pentru veșnicie.

Cei care sunt norocoși și își câștigă mântuirea glorioasă vor trăi o Viață Veșnică în extaz în Împărăția lui Dumnezeu. Ei se vor bucura de toate felurile de slavă în uniune cu Voința lui Dumnezeu și vor trăi o existență perfectă care nu se va termina niciodată. Aceia care aleg să întoarcă spatele lui Dumnezeu, în ciuda tuturor eforturilor făcute de Mine pentru a le salva sărmanele lor suflete, vor avea și ei o existență veșnică. Din păcate, ei vor îndura o agonie îngrozitoare în singurătate și în disperată dezolare. Si ei vor fi ridicați împreună cu cei vii și cu cei morți, însă existența lor va fi una dureroasă, căci ei nu vor vedea niciodată Lumina lui Dumnezeu. Numai Lumina lui Dumnezeu poate să aducă fericirea veșnică.

Când vă dați ultima suflare pe Pământ, acest lucru înseamnă pur și simplu că sunteți duși apoi la următorul nivel al călătoriei voastre spre veșnicie. Nu există decât o singură cale de urmat, și anume cea prin care veniți la Mine. Orice altă cale vă va duce la o existență îngrozitoare, și totuși multe suflete rătăcite cred că ele cunosc Adevărul atunci când resping existența veșniciei.

Nu trebuie să respingeți niciodată Adevărul, căci doar Adevărul poate să vă aducă mântuirea veșnică.

Al vostru Isus