Duminică, 05 ianuarie 2014 la ora 19:34

Mult iubita Mea fiică, atunci când focul Duhului Sfânt pătrunde în sufletul unei persoane, primul răspuns este unul al lacrimilor. Al doilea răspuns este unul de nedumerire (uluire). Al treilea răspuns este recunoașterea faptului că ceva minunat – o înțelegere interioară a Adevărului lui Dumnezeu și a tot ceea ce El dorește – a pus stăpânire pe acel suflet. Brusc, coboară o pace, precum și o puternică înțelegere a misterului Existenței lui Dumnezeu – Iubirea lui Dumnezeu. Toate lucrurile care sunt conforme Cuvântului lui Dumnezeu, devin clare.

Doar aceia care și-au abandonat lui Dumnezeu voința lor și care și-au lepădat toată mândria și raționamentul uman și I-au prezentat Lui aceste lucruri, sunt capabili să primească acest Dar al Duhului Sfânt. Dacă există chiar și numai o fărâmă de mândrie în suflet, Duhul Sfânt nu va intra niciodată în el.

Își pot preda voința numai cei care cred cu adevărat că Dumnezeu este Atotputernic și că omul este nimic și nevrednic să stea înaintea Lui. Doar acelora care sunt dispuși să facă tot ceea ce li se cere, să facă Voia Sfântă a lui Dumnezeu, conform Cuvântului Său, le poate fi dat Darul de a proclama Cuvântul iar acesta să aibă cu adevărat impact.

Orice om care pretinde că proclamă Adevărul și spune că el este îndrumat de Duhul Sfânt, nu se va lăuda niciodată cu propria lui măreție. El nu va atrage niciodată atenția asupra darurilor sale, talentelor sale, asupra cunoștințelor sale, a sfințeniei sale sau a umilinței sale. Deoarece când un om face acestea, în Numele Sfânt al lui Dumnezeu, el nu a fost binecuvântat cu Spiritul Focului – Flacăra care aprinde inimile oamenilor, astfel ca ei să răspundă cu iubire Cuvântului lui Dumnezeu.

În Timpul Meu pe Pământ am explicat clar, pentru voi toți, că acela care se înalță pe sine înaintea Mea va fi aruncat în pustie. Acela care se smerește înaintea Mea va fi înălțat.

Al vostru Isus