Marți, 31 mai 2011 la ora 15:30

Draga Mea fiică, am parcurs un drum lung împreună într-un timp scurt. Aceasta s-a întâmplat cu un motiv. Pentru că permanent a fost necesar să împărtășesc cuvântul Meu Preasfânt unei lumi care tânjește după iubirea Mea. Totuși ei nu ascultă, pentru că nu vor să știe. În timp ce mulți dintre loialii Mei credincioși sunt atenți acum la schimbările care vin, sunt atât de mulți cei pe care nu îi interesează deloc avertismentele date lumii de către Iubita Mea Mamă până acum. Profețiile de la Garabandal vor deveni acum realitate.

Pregătiți-vă acum pentru acest eveniment, fiindcă nu mai aveți decât câteva luni ca să vă pregătiți sufletele.

Te rog, nu te teme, fiica Mea, știu că aceste întâmplări te-au întristat, pentru că te gândești la viitorul copiilor tăi. Marele Avertisment va schimba totul. Dar el va reprezenta o răscruce de drumuri. Omenirea, odată trezită la Adevărul Existenței lui Dumnezeu, va avea de ales, prin liberul arbitru, una dintre cele două căi: calea mântuirii, sau calea osândirii.

Pedeapsa va distruge o mare parte a lumii

Rugați-vă cu sârguință ca omul să aleagă prima cale. Pentru că dacă o vor alege pe cealaltă, lumea va suferi cea mai severă pedeapsă și mare parte din ea va dispărea. De ce ar dori asta copiii Mei? Totuși, din cauza păcatului, omul va alege să ignore promisiunea Mea și va urma calea înșelătorului. Așa cum ți-am spus, nu-ți voi da o dată pentru Marele Avertisment, pentru că aceasta este cunoscută doar de câteva suflete alese. Dacă aș face-o publică, oamenii ar fi tentați să-și ceară salvarea dintr-un sentiment de falsă smerenie. Aveți încredere în Mine. Va fi totul bine, copiii Mei. Voi sunteți binecuvântați, pentru că veți primi darul minunat al Revelației. Lumea, în lunile dinaintea Marelui Avertisment, se va domoli și va părea întrucâtva ciudată. Când va avea loc acest eveniment, oricât de spectaculos ar fi el vizual pe cer, va fi o experiență mistică atât de tăcută, încât veți fi mai pregătiți pentru întâlnirea silențioasă cu propria voastră conștiință.

Nu uitați: cu cât mai mulți oameni sunt avertizați despre acest eveniment, cu atât mai multe suflete vor fi salvate. Rugați-vă, rugați-vă Rozariul Milostivirii Divine, pentru sufletele care vor muri în timpul Avertismentului. Ele au nevoie de rugăciunea voastră.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos