Miercuri, 01 iunie 2011 la ora 11:00

Iubita Mea fiică, tocmai ai fost din nou pusă la încercare, încă o dată, în Numele Meu Preasfânt, ca să deviezi de la Adevăr. Asta se va întâmpla mereu. Nu va trece nicio zi fără ca înșelătorul să nu te ispitească sau să nu te rețină de la munca ta, punând îndoieli în mintea ta.

Tu nu trebuie să te uiți la mesajele altor vizionari sau să asculți pe alții care susțin că vin în Numele Meu, dacă ei îți dau un mesaj care este în opoziție cu cele pe care le primești de la Mine.

Profețiile Mele, fiica Mea, îți sunt comunicate cu acuratețe. Satana va continua să te lovească și să-ți facă rău atunci când te aștepți mai puțin. Deci fii atentă întotdeauna. Zilele iubitului Meu Vicar sunt acum numărate. El va pleca din Vatican înainte ca Marele Avertisment să aibă loc.

Ai încredere în Mine. Ascultă-Mă. Tu acum înaintezi bine, dar nu-ți lua niciodată ochii de la Mine.

Nu-ți fie teamă totuși să-ți trăiești viața în mod normal, atâta timp cât rugăciunea și devoțiunea ta față de Mine este parte integrantă și importantă [a vieții tale]. Mă voi asigura că în această muncă nu vei mai fi singură de acum încolo, și numai aceia pe care Eu îi conduc vor avea ceva influență în discernământul tău.

Ai încredere în Mine atunci când îți spun că satana nu sabotează Cuvântul Meu și nu poate contamina aceste mesaje pe care tu le primești de la Mine. Acest lucru nu se va petrece aici, pentru că această Misiune este de cea mai mare importanță și ție ți se oferă protecție deplină, fiica Mea. Dacă vei avea dubii la oricare mesaj, întreabă-Mă pe Mine și vei primi răspuns. Să nu ceri nimănui părerea, pentru că nimeni nu are calificarea să vorbească despre Cuvântul Meu Divin.

Nu te implica niciodată în mesajele altor vizionari. Acest lucru este important, pentru că asta ți-ar putea primejdui munca.

Acum știi că Eu, Mântuitorul vostru, Împăratul Omenirii, am Autoritatea. Nimeni nu-Mi va murdări Cuvântul. Să fii recunoscătoare pentru harul profeției și ascultă-Mă pe Mine în orice moment. Să nu Mă ofensezi niciodată cu îndoieli. Aceste timpuri sunt trecute deja. Caută-Mă cu umilință în inimă și suflet. Rămâi în tăcere atunci când Cuvântul Meu este atacat, batjocorit, refuzat, contrazis și pus sub semnul întrebării, pentru că nu ține de tine să răspunzi pentru Mine. Atât de multe lucruri vei mai învăța de la Mine, dacă te așezi și Mă asculți. Îți voi insufla harul discernământului. Acceptă acest Dar. Să nu te îndoiești. Bucură-te cu Mine.

Aceasta este o Misiune foarte importantă, ea nu se aseamănă cu nicio alta pe care am trimis-o Eu omenirii încă din timpurile primilor profeți.

În termeni omenești, ea va necesita multă putere din partea ta. Ceea ce este important acum este pur și simplu să comunici cu Mine prin Rugăciune, prin Adorație și Binecuvântatele Sacramente. Orice altceva trebuie exclus. Familia este importantă mereu. Tot ceea ce este în afară de acestea două rămâne în plan inferior.

Încearcă să te relaxezi și permite să te umple iubirea Mea. Nu risipi timp valoros îngrijorându-te. Unește-te cu Mine și vei fi apărată de orice nedreptate. Te iubesc, fiica Mea, și Mă încred în tine.

Devotatul vostru Mântuitor si Învătător, Isus Cristos