Vineri, 24 ianuarie 2014 la ora 20:05

Draga mea copilă, să faci cunoscut faptul că eu voi mai apărea încă o dată la toate grotele Mariane care au fost aprobate de Biserica Fiului meu de-a lungul secolelor.

Mă voi arăta în locurile sacre, printre care sunt Lourdes, Fatima, La Sallette și Guadalupe. Voi apărea de asemenea și la Garabandal. Aceste apariții vor începe în această primăvară, așa cum a indicat Fiul meu.

Voi fi văzută, de către suflete alese, cu soarele în spatele capului meu. Douăsprezece stele vor fi împletite în jurul coroanei de spini care a fost purtată de Fiul meu în timpul Răstignirii Sale și care va fi pusă pe capul meu, ca un semn pentru ca toți să urmați exemplul meu. Rolul meu este de a-i conduce pe toți copiii lui Dumnezeu pe Calea Adevărului și de a-i duce la Fiul meu.

Când aceste apariții vor avea loc, nu va fi nicio îndoială, în special printre cei care mă cinstesc, că eu spun Adevărul atunci când spun că în curând ultima Cale care vă va duce la Fiul meu în aceste timpuri din urmă, va fi prin Cartea Adevărului.

Dacă mă veți urma pe mine, Mama voastră, eu vă voi lua și vă voi îndruma către Fiul meu. Fiul Meu a promis multe miracole, astfel încât să vă deschidă ochii față de profețiile pe care El le dă lumii, prin Misiunea mea. Mulți nu acceptă faptul că eu am apărut în aceste locuri speciale de apariție și desconsideră importanța lor pentru salvarea sufletelor.

Când voi apărea acum pentru ultima dată în aceste locuri și mă voi prezenta drept Maica Mântuirii, atunci veți ști că aceasta este ultima mea Misiune și că toate aparițiile duc către aceasta din urmă, pentru a conduce lumea către Mântuire, care este dreptul prin naștere al fiecărei persoane.

Bucurați-vă, pentru că aceste zile sunt aproape și atunci când veți auzi despre aceste lucruri, veți ști că această profeție, atunci când se va împlini, nu a putut veni decât de la mine, iubita voastră Mamă, Maica Mântuirii, Maica lui Dumnezeu.

Iubita voastră Mamă
Maica Mântuirii