Marți, 28 ianuarie 2014 la ora 23:15

Mult iubita Mea fiică, nimeni să nu se îndoiască de faptul că poate găsi Adevărul în Cartea Tatălui Meu, Preasfânta Biblie. Cuvântul este acolo pentru toți, așa cum a fost de sute de ani. Sfânta Biblie conține Adevărul și tot ceea ce trebuie să facă omenirea este cuprins clar în paginile sale.

Tot ce a fost rostit de gura profeților și a discipolilor Mei, care au fost călăuziți de Duhul Sfânt, este cuprins acolo. Adevărul este conținut în Cuvânt – adică în Cartea Tatălui Meu. Prin urmare, de ce omul pune sub semnul întrebării validitatea Cuvântului? Tot ce a fost dat omului pentru binele sufletului său, poate fi găsit în Sfânta Biblie.

Adevărul este asimilat de suflete în moduri diferite. Cei care sunt suflete smerite și acceptă Cuvântul lui Dumnezeu, nu îl pun la îndoială. Alții îl iau și resping părți din el până când acesta nu mai seamănă cu Adevărul. Apoi sunt acele suflete care nu vor accepta niciodată Cuvântul, pentru că nu prezintă interes pentru ei. Ei consideră Adevărul cuprins în Sfânta Biblie ca fiind nimic mai mult decât povești.

Mai puțini oameni ca niciodată cred astăzi în Cuvântul lui Dumnezeu. Aceia care cred, iau doar secțiuni care se potrivesc stilului lor de viață, și se îndepărtează de Legile lui Dumnezeu față de care nu simt nicio afinitate. Astăzi, Adevărul care este predicat este doar o umbră a ceea ce este conținut în Biblie.

Vă vorbesc acum despre Adevăr din trei motive. Primul, este acela de a vă reaminti despre Cuvântul Adevărului – care este cuprins în Cartea Tatălui Meu. Al doilea, este pentru a sublinia faptul că nu puteți rescrie Cuvântul lui Dumnezeu. Al treilea, este ca să-i pot hrăni pe copiii lui Dumnezeu cu Cuvântul Său într-un timp când, foarte curând, el le va fi refuzat. Fac acest lucru prin Cartea Adevărului, promisă vouă prin profeți. Dacă Adevărul nu vă place, înseamnă că nu acceptați Cuvântul lui Dumnezeu. Dacă nu acceptați Cuvântul lui Dumnezeu, atunci nu vă pot lua în Noua Mea Împărăție ca să vă aduc mântuirea pe care v-am promis-o atunci când am murit pe Cruce pentru păcatele voastre.

Al vostru Isus