Sâmbătă, 04 iunie 2011 la ora 17:00

Iubita Mea fiică, ca rezultat direct al Mesajelor Mele date ție, convertirea se răspândește în toată lumea. Bucură-te, căci cuvintele Mele, când sunt citite, aprind flăcări chiar și în sufletele lâncede, păcătoase. Cu mii de ani în urmă, când am dat Cuvântul Meu iubiților Mei Apostoli, acesta a avut un efect puternic asupra omenirii. Astăzi, din păcate, aceste Învățături, în mare parte, au fost uitate, cu excepția discipolilor Lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic și ai Mei, Isus Cristos, Fiul Lui.

Prin aceste mesaje pe care ți le dau, fiica Mea, încerc să simplific Învățăturile. Și mai important, motivul pentru care vă vorbesc acum este ca să reamintesc, să-i învăț și să insuflu Cuvântul Meu Preasfânt în mintea copiilor Mei, pentru ca ei să poată fi salvați de strânsoarea satanei.

Fiica Mea, prin darul Duhului Sfânt, sufletul tău a primit harul discernământului. Ai primit acest dar nu numai ca să înțelegi mesajele, ci și ca să poți recunoaște manifestarea răului prin păcat. Acum, când vezi păcatul, te umpli în așa măsură de repulsie încât te răscolește. Îți dau posibilitatea de a simți cum sufăr Eu când îi văd pe copiii Mei pervertiți de păcat.

Multe dintre faptele pe care le vezi zi de zi în media, în filme, la televizor te răscolesc. Când într-un suflet există păcatul, acesta se manifestă în așa fel încât poate fi observat în mod clar prin anumite semne. Fiica Mea, tu vei putea vedea imediat păcatul prin harul pe care Eu ți l-am dat. Primul semn pe care-l vei vedea va fi aroganța și mândria, atunci când cineva se simte mai important decât alții. Celelalte semne pe care le vei observa vor avea toate rădăcina în păcatul mândriei și lăcomiei.

Păcatul cel mai izbitor în lumea de azi este perversiunea sexuală. Când i se prezintă lumii e mereu camuflat sub o mască de umor. Este o modalitate vicleană de a-i convinge pe ceilalți că este o însușire obișnuită a naturii umane. Tu vezi, fiica Mea, că în lume fiecare om râde cu plăcere și are nevoie de simțul umorului, care este un dar de la Dumnezeu. Încurajarea unui comportament sexual pervers se face de cele mai multe ori astfel încât să provoace râsul. Faptul este valabil nu numai când sunt umilite femeile, ci și când sunt influențați copiii să creadă că acest comportament rău și decadent aparține de fapt unei culturi pop normale.

Satanei îi place să recruteze suflete tinere. Astfel, folosind mijloace moderne, îi țintește pe acești mielușei ai Mei. Copiii Mei mici, în necunoștință de cauză, imită comportamentele respingătoare, care vor fi favorizate și de presiunea anturajului.

Avertizare pentru cei ce lucrează în industria muzicii

Îi avertizez pe toți aceia care lucrează în domeniul muzicii, al filmului și al artelor. Vă voi pedepsi aspru dacă veți continua să îi contaminați pe copiii Mei. Voi, copiii Mei rătăciți, sunteți marionete în arsenalul satanei. El se folosește de voi mai întâi seducându-vă prin atracțiile bogăției, ale faimei și luxului. Apoi vă invadează sufletele. Pe urmă vă atrage în adâncurile depravării, unde demonii lui intră în trupurile voastre ca să-și poată traduce-n fapt poftele teribile și sexualitatea perversă. Tot timpul veți crede că este o activitate inofensivă. Nu știți că sufletele vă sunt astfel furate? Nici nu vă pasă? Nu înțelegeți că dacă veți comite astfel de acte sexuale perverse, depravate, veți fi pierduți pentru totdeauna? Pe măsură ce veți tânji cu pasiune după tot mai multe stimulente sexuale, când niciun act nu vă va mai da satisfacție, veți deveni de nesăturat. Atunci vă veți autodistruge.

Ce credeți, de ce sunt între voi atâția care, trăind în spatele unor aparențe ce țin de cultura celebrității, se sinucid prin supradoză de droguri, suferă de depresii și li se sfâșie inima de disperare? Nu știți că satana are nevoie urgentă de suflete? Cu cât mai devreme muriți în păcat de moarte, cu atât mai repede poate fura satana sufletele voastre din mâna lui Dumnezeu, Tatăl Atotputernic, Creatorul vostru.

Copiilor Mei, care au căzut în cursa acestor minciuni, le este greu să înțeleagă acest lucru. Dar, gândiți-vă așa: chiar dacă trăiți în păcat, lumina lui Dumnezeu se află încă prezentă în voi. Foarte mulți păcătoși și atei nu realizează acest lucru. Își continuă spirala păcatelor și ajung tot mai jos, aproape de iad. Numai lumina Lui Dumnezeu îi mai ține teferi. Fără lumina Lui Dumnezeu, Pământul ar fi în întuneric. Acel întuneric, odată ce îl cunoașteți, vă va teroriza. Nu numai că veți fi îngroziți de faptele voastre păcătoase, dar veți și fugi să vă ascundeți, fiindcă de ar fi să se arate atunci dintr-o dată lumina Lui Dumnezeu, nu ați mai fi în stare să-i suportați strălucirea și puterea.

Fără Lumina lui Dumnezeu este un întuneric total în suflet. Deoarece voi, copiii Mei, nu ați fost niciodată lipsiți de această Lumină, nu veți fi capabili să supraviețuiți dacă ea s-ar stinge.

Hrăniți-vă sufletele. Este tot ce veți lua cu voi în viața de apoi

Marele Avertisment va fi o prefigurare a ceea ce veți simți în viața viitoare. Dacă în timpul Marelui Avertisment veți fi în stare de păcat de moarte, să nu vă speriați, pentru că el va fi doar atât – un Avertisment. Din nefericire, păcatele voastre vor fi atât de îngrozitoare când le veți vedea în starea lor brută și hidoasă, încât acest fapt vă va afecta fizic, șocându-vă. Nu așteptați până atunci, faceți de pe acum ceva pentru viața voastră spirituală. Luați în considerare demnitatea sufletelor voastre. Hrăniți-vă sufletele, ele sunt tot ce veți lua cu voi în viața de apoi. Trupul vostru nu are nicio însemnătate. Totuși, dacă folosiți într-un mod păcătos acest trup pe care l-ați primit în dar de la Dumnezeu, Tatăl Atotputernic, astfel încât să îi atrageți și pe alții în păcat, atunci trupul va fi cel care va duce la prăbușirea sufletului.

Copiii Mei, gândiți-vă la fericirea ce va urma, pentru că timpul petrecut pe Pământ este doar o fracțiune a timpului pe care-l veți trăi în existența voastră. Eșecul în îngrijirea sufletelor voastre, vă va garanta abandonarea în iad, unde va fi suferință veșnică și unde, în afară de chinuri, nu va fi altceva.

Milioane plutesc în derivă zilnic spre porțile iadului

În fiecare zi, milioane de suflete, în momentul morții, plutesc în derivă spre porțile iadului. Oameni puternici, conducători, bogați, săraci, cântăreți, actori, teroriști, asasini, violatori și cei care fac avorturi. Ceea ce au ei în comun este aceasta: niciunul dintre ei nu a crezut că Iadul există.

Mântuitorul si Învătătorul vostru, Isus Cristos