Duminică, 05 iunie 2011 la ora 16:30

Iubita Mea fiică, timpul este aproape. Marele Avertisment se apropie. Trebuie să-ți spun cu mare tristețe că multe suflete nu vor fi atente la aceste mesaje despre Marele Avertisment. Cuvântul Meu nu este ascultat. De ce nu vor să audă? Le voi da nu numai marele dar al Milostivirii Mele atunci când voi revărsa asupra întregii lumi harurile Mele, ci și încerc să-i pregătesc acum pentru acest eveniment. Milioane de păcătoși se vor bucura când li se va arăta măreața Mea Milostivire. Alții nu vor avea șansa să se salveze, pentru că vor muri din cauza șocului.

Fiica Mea, tu trebuie să faci tot ce poți ca să atenționezi lumea, pentru că acest mare eveniment îi va zgudui pe toți. Vor vedea semne mari pe cer înainte ca Avertismentul să aibă loc. Stele se vor ciocni cu un zgomot atât de puternic încât oamenii, dezorientați de priveliștea spectaculoasă, vor crede că este o catastrofă. După ciocnirea cometelor, cerul se va înroși și semnul Crucii Mele se va vedea peste tot în lume. Multora le va fi teamă. Dar Eu vă spun: bucurați-vă, fiindcă pentru prima dată în viață veți vedea într-adevăr un Semn Divin, ce va reprezenta o veste bună pentru păcătoșii de pretutindeni.

Atunci, scumpii Mei copii, priviți Crucea Mea și veți ști că Marea Mea Milostivire este dăruită tuturor. Din Iubirea Mea statornică și profundă pentru voi am murit de bunăvoie pe Cruce, ca să vă salvez. Când, în timpul Marelui Avertisment, veți vedea Crucea pe cer, veți ști că acesta este un semn al Iubirii Mele pentru voi.

Rugați-vă, iubiții Mei discipoli, ca să se poată bucura și frații și surorile voastre atunci când li se va arăta dovada existenței Mele. Rugați-vă pentru ca ei să accepte că aceasta este șansa lor de a se răscumpăra în ochii Mei. Acest mare act al Milostivirii le va salva sufletele, dacă-Mi vor permite să-i ajut.

Vi se va arăta cum este să mori în păcatul de moarte

Marele Avertisment va fi o experiență de purificare pentru întreaga lume. Aceasta poate fi parțial neplăcută, în special pentru aceia care trăiesc în păcate grele. Deoarece pentru prima dată veți vedea cum este când dispare lumina Lui Dumnezeu din viața voastră. Sufletele voastre vor experimenta abandonul simțit de cei care mor în păcat de moarte, aceste sărmane suflete care au amânat până când a fost deja prea târziu să ceară iertare de la Dumnezeu pentru păcatele lor. Rețineți că este important să permit tuturor să simtă acest gol în suflete, pentru că numai așa veți înțelege că fără lumina Lui Dumnezeu în suflet se stinge orice simțire. Sufletele și trupurile voastre ar fi doar vase goale. Chiar și păcătoșii simt lumina Lui Dumnezeu, pentru că El există în fiecare dintre copii Săi de pe Pământ. Dar când muriți în păcat de moarte, această lumină nu mai există. Pregătiți-vă acum pentru acest mare eveniment. Salvați-vă sufletele cât timp mai puteți, pentru că atunci când lumina Lui Dumnezeu vă va părăsi, atunci veți înțelege în sfârșit golul, pustiul și întunericul pe care satana vi-l oferă, plin de angoasă și teroare.

Umpleți-vă sufletele. Bucurați-vă acum pentru că Marele Avertisment vă va salva și vă va duce mai aproape de Inima Mea Sfântă.

Primiți cu bucurie Marele Avertisment, pentru că atunci vi se va da dovada Vieții Veșnice și veți ști cât de importantă este.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos, Împăratul Omenirii