Duminică, 16 februarie 2014 la ora 15:47

Iubita Mea fiică, când ura cuprinde sufletele, ele trebuie să lupte din toată ființa lor pentru a scăpa de ea. În caz contrar, ea va devora sufletul respectiv și va continua să-l roadă până îl va cuprinde cu totul.

Diavolul provoacă neîncredere, neliniște, confuzie, frică, și el nu se odihnește până când sufletul pe care l-a atacat nu devine plin de ură față de sine și față de alții. Ura dintr-un suflet creează pustiire pentru toate persoanele cu care sufletul respectiv vine în contact. Sufletul infestat va folosi orice tactică sau truc pentru a-i încuraja pe alții să intre în conflict cu el, până când și celelalte suflete sunt infestate de ură, iar apoi acest lucru continuă tot așa.

Ura se răspândește ca un virus și crește deoarece înghite și posedă sufletul, până când acel suflet este forțat să răspândească ura printre ceilalți. Astfel se comit crime, din cauza urii pe care omul o simte față de alt om. Ura este alimentată cu minciuni și neadevăruri și continuă să crească până când preia controlul asupra atât de multor suflete, încât ele nu mai pot emite decât răul. Nimic bun nu poate veni din ură, pentru că ea vine numai de la satana.

Satana este un mincinos și seamănă semințele îndoielii în acele suflete care-și lasă garda jos. El se folosește de păcatul mândriei, de fiecare dată, pentru a crea înăuntrul sufletului ură împotriva altei persoane. El seamănă discordie între copiii lui Dumnezeu care, din cauza păcatului originar, sunt slabi, și care, dacă nu sunt adevărați discipoli ai Mei și ai Cuvintelor Tatălui Meu, cad victimă înșelăciunii sale.

Niciodată să nu îndrăzniți ca pe de o parte să vă declarați copii ai lui Dumnezeu, și pe de altă parte să faceți rău unei alte persoane. Niciodată să nu afirmați, pe de o parte, că sunteți plini de Duhul Sfânt și, pe de altă parte, să spuneți despre altul că este sclavul celui rău. Niciodată să nu judecați o persoană prin ceea ce voi considerați că este un păcat, când voi, la rândul vostru, ați desfigurat Chipul Meu. Niciodată să nu vă puneți deasupra Mea și să spuneți că sunteți mai bine informați decât Mine, când voi îl urmați pe satana. Cei care privesc lumea prin Ochii Mei sunt atot-văzători și trebuie să se roage pentru astfel de suflete, căci lor li s-a dat Harul de se sustrage din ghearele bestiei.

A urma Calea Mea devine din ce în ce mai greu. Doar cei cărora li s-a dat curaj prin Puterea Duhului Sfânt, vor fi capabil s-o urmeze. Din păcate, mulți vor cădea pe marginea drumului, spre bucuria celui rău.

Spinii acestei Misiuni ar putea să vă sfâșie carnea iar glumele batjocoritoare, venite din ură, să vă sfredelească inimile, dar Eu sunt Cel care merge înaintea voastră și Sunt, prin urmare, Cel care suportă atacul principal al urii. Amintiți-vă întotdeauna că atacurile asupra acestei Misiuni sunt atacuri împotriva Mea. Ura împotriva acestei Misiuni este ură împotriva Mea, Isus Cristos. Nu puteți spune că Mă iubiți pe Mine, pe de o parte, iar apoi, pe de altă parte, să vă declarați ura împotriva Mea în diferite moduri. Sunteți ori cu Mine, ori împotriva Mea. Ori credeți în Mine, ori nu. Dacă credeți în Mine, nu trebuie să persecutați niciodată un alt suflet pentru că, dacă faceți asta, ați fost deja luați de lângă Mine de către dușmanul Meu și nu veți mai avea dreptul să vă declarați ca fiind ai Mei.

Al vostru, Isus