Duminică, 02 martie 2014 la ora 20:14

Mult iubita Mea fiică, există perioade de zbucium, când oamenii se pot simți neputincioși. Există perioade tragice, când îi cuprinde teama. Și există perioade când omul disperă și își pierde orice speranță pentru viața lui. Mai există și perioade de nefericire, când omul se separă de cei pe care îi iubește – când simte că viața este prea greu de îndurat. Eu le spun celor care îndură o astfel de durere să Mă cheme pe Mine și să Îmi ceară Mie, Isus al vostru, să iau toată suferința. Oferiți-Mi Mie toate încercările voastre, când ele devin prea greu de îndurat. În acel moment, când voi vă predați chinul îngrozitor, eu voi ridica norul care vă întunecă sufletul și vă încețoșează mintea.

Să nu cedați niciodată în fața suferinței. Să nu simțiți niciodată că totul este fără speranță, pentru că odată ce Mă aveți pe Mine, aveți totul. Eu Sunt sprijinul vostru în această viață și numai Eu vă pot ajuta. Omul trebuie să se străduiască să supraviețuiască, să lupte împotriva nedreptății, să apere virtutea și să nu se teamă niciodată să proclame Adevărul. Dar atunci când vedeți lucruri care vă aduc mare durere și suferință din cauza nedreptăților, numai Eu vă pot susține în timpul acestor încercări.

Nimic din ceea ce lumea are de oferit nu vă poate aduce adevărata mângâiere în timpurile grele. Numai Eu, Isus Cristos, vă pot oferi pacea minții și puterea și curajul de a rezista urii, nedreptății, persecuției și izolării. Eu trebuie să fiu prima voastră alegere în timpurile grele, când trebuie să Mă chemați pe Mine. Eu vă voi aduce calmul, pacea și eliberarea de neliniște, pentru că Eu Sunt Iubirea și când iubirea se află în sufletul vostru, puteți face orice.

Al vostru Isus