Marți, 04 martie 2014 la ora 17:00

Mult iubita Mea fiică, e important ca oamenii de pe întreg pământul să se întoarcă și să Îmi ceară Mie în aceste timpuri să îi protejez de ravagiile războiului.

Războaiele vor escalada până când Marele Război va fi declarat și apoi cel mai mare dușman, care este comunismul, va crea mari tulburări în toate națiunile. Puterea, și foamea de putere, se nasc din egoism. În timp, cei care caută puterea nu o vor mai deține atunci când vor trebui să stea înaintea Mea. Cei care îi persecută pe cei slabi și vulnerabili vor suferi propria lor persecuție, triplu față de cea pe care ei o impun altora.

Aceste războaie vor sfârși în tulburări violente. Se vor pierde vieți, dar mai apoi războiul din Est va declanșa un război și mai mare. Când va avea loc acesta, milioane de vieți se vor pierde. Când totul va părea fără de speranță, va apărea omul păcii și apoi veți fi martori la începutul sfârșitului.

Viața Mea, Prezența Mea vor face ca speranța, iubirea și rugăciunea să continue, astfel ca ele să ușureze durerea copiilor lui Dumnezeu în toată această perioadă. Vă asigur că toate războaiele vor dura doar puțin. Toate aceste evenimente înfricoșătoare nu vor dura mult, dar să știți, când ele vor avea loc, că sincronizarea a tot ceea ce trebuie să vină este în Mâna Tatălui Meu.

Isus al vostru