Marți, 04 martie 2014 la ora 21:25

Mult iubita Mea fiică, nu uita că Dumnezeu întotdeauna judecă în favoarea celor asupriți. El nu îi va înălța niciodată pe aceia care se înalță pe ei înșiși. Pentru fiecare om care se înalță, cel mai umil dintre cei umili din lumea voastră va fi înălțat în Împărăția Mea. Asupritorii din lumea voastră vor deveni cei asupriți, în Ultima Zi a Judecății.

Eu sunt Atotiertător. Eu nu caut răzbunare. Eu nu vă pedepsesc cu aceeași monedă pentru faptele rele pe care le-ați făcut altora, pentru ura cu care i-ați rănit pe alții sau pentru felul aspru în care îi judecați pe ceilalți. Atât de mare este Iubirea Mea, încât vă voi ierta orice păcat, în afară de păcatul etern, care blestemă Cuvântul lui Dumnezeu. Vă voi ierta întotdeauna, indiferent cum Mă crucificați pe Mine sau pe slujitorii Mei, cei trimiși pentru a vă mântui. De la Crucificarea Mea, umanitatea nu a fost niciodată martora Intervenției Mele ca acum, când vă aduc Cartea Adevărului.

Se apropie timpul, acum, când voi aduna toate națiunile pentru reunirea finală. Îi voi lua pe cei care sunt ai Mei prin acțiunile, cuvintele și faptele lor, într-un nou început, care va deveni noua lume, Noul Paradis. Împărăția Mea va fi a voastră. Eu voi aduna poporul Meu din toate colțurile Pământului. Unii vor fi ai Mei, în timp ce alții vor fi pedepsiți pentru răutatea lor. Cei care sunteți chemați, ca și aceia dintre voi care ați fost aleși de la începutul timpului, veți fi precum leii. Veți primi curaj din Ceruri și veți avea nevoie de el pentru a învinge ura cu care vă veți confrunta.

Vă rog să nu vă temeți niciodată de dușmanii Mei. Ignorați veninul lor. Vocile lor pot să vuiască și țipetele lor pot să vă asurzească, dar ei nu au nicio putere asupra voastră. Dacă sunteți cu adevărat ai Mei, atunci flăcările Iadului nu vor avea niciodată putere asupra voastră.

Al vostru Isus