Marți, 07 iunie 2011 la ora 15:15

Fiica Mea iubită, ai suferit pentru că înșelătorul te chinuie. Trebuie să te rogi insistent ca să poți rezista atacurilor sale. Puneți toată încrederea în Mine și apoi lasă-mă să Mă ocup Eu de asta. Tu te necăjești deși ar trebui să-Mi oferi Mie suferințele tale cu bucurie în suflet. Dacă îți vei reaminti continuu că aceste suferințe vin pentru că tu ești în uniune cu Mine, și că ești cu adevărat binecuvântată ca suflet ales, atunci te vei simți diferit.

Mulți dintre cei care Mă urmează încep acum să înțeleagă ce se întâmplă în lume și prin harul Duhului Sfânt ei se ridică la luptă ca să apere Cuvântul Meu. Armata credincioșilor Mei va deveni acum tot mai tare și-i va conduce fără frică pe păcătoși spre mântuire.

Sfântul Meu Vicar, Papa Benedict, are nevoie de rugăciunile voastre. Rugați-vă zilnic pentru el pentru că are nevoie de protecție la toate nivelurile ca să poată trece prin chinurile ce îl așteaptă. Este important ca discipolii Mei să fie atenți la oricare nou papă care ar putea veni, căci el nu va fi de la Dumnezeu. Te rog avertizează-i pe toți slujitorii Mei consacrați să se pregătească pentru provocările teribile cu care trebuie să se confrunte, care vor fi cele mai înfricoșătoare din toată slujirea lor. Va fi nevoie de mare curaj ca să apere Adevărul Învățăturilor Mele. Atât de mulți servitori consacrați sunt orbi la Promisiunile pe care le-am făcut Eu când am spus ca voi veni din nou. Când cred ei ca va fi asta? Atât de mult s-au obișnuit să recite Învățăturile Mele încât au uitat că ar putea fi martorii acestor evenimente oricând, chiar în cursul vieții lor. Aceasta este una dintre cele mai mari provocări ale lumii de azi.

Dacă am trimis profeți în lume cu mii de ani în urmă, atunci bineînțeles că voi trimite iarăși în perioada de pregătire a lumii pentru când voi veni din nou.

Treziți-vă și înțelegeți învățăturile pe care le propovăduiți în comunitățile voastre. Înțelegeți că sunt Eu acela care vă vorbește acum. Mulți vor veni în Numele Meu dar puțini vor spune Adevărul. Acest mesaj vine de la Mine, Mântuitorul vostru Divin. Rugați-vă pentru harul discernământului ca să puteți recunoaște adevărata Mea Voce când aceasta vă este dată. Deschideți-vă acum inimile și ascultați ceea ce vreau să vă spun. A sosit timpul să vă spun că profețiile cuprinse în Cartea Apocalipsei sunt pe cale să se desfășoare sub ochii voștri.

Voi, iubiții Mei slujitori, trebuie să luptați cu curaj, prin iubirea voastră pentru Mine, împotriva obstacolelor puse de înșelător și care vă vor solicita pana la limita răbdării voastre. Trebuie să știți că profetul fals se pregătește să vă ademenească, să vă captiveze și să vă convingă că el reprezintă Adevărul. Acum trebuie să vă arătați fidelitatea față de Mine și față de Tatăl Meu Veșnic. Vă rog nu disperați. Deși aceste evenimente vă vor speria și vă vor dezorienta, va trebui să rămâneți credincioși și fideli față de Mine.

Pentru prima dată, credința voastră va fi pusă la încercare, cu adevărat. Biserica lui Petru este Biserica Mea. Dar când cheile I se vor înapoia Lui Dumnezeu Tatăl, lucru care se va întâmpla acum, atunci Biserica va deveni parte din Împărăția Mea. Eu sunt Adevărul. Urmați în permanență Adevărul.

Rugați-vă Mie acum pentru harurile necesare ca să vă ridicați în timp deasupra înșelăciunilor satanei. Altfel, profetul fals îi va prinde în mrejele sale pe copiii Mei, prin maniera sa carismatică și fermecătoare, care vine de la Înșelător – cu care el este împreună. Satana nu va cuceri niciodată Biserica Mea dacă slujitorii Mei vor fi vigilenți față de înșelăciune și o vor vedea ca atare, adică o minciună diavolească din care, dacă vă veți implica și îi veți jura credință, nu va fi cale de întoarcere!

Ascultați-Mă acum. Întoarceți-vă la Mine pentru îndrumarea și harurile deosebite de care aveți nevoie ca să conduceți turma Mea înapoi la Mine și la Tatăl Ceresc. Când veți face aceasta, Eu voi revărsa asupra voastră atâtea haruri încât în scurt timp veți găsi puterea de a apăra Cuvântul Meu cu orice preț.

Eu vă iubesc pe toți și tânjesc după ajutorul vostru în aceste timpuri de pe urmă.

Isus Cristos