Miercuri, 19 martie 2014 la ora 16:05

Mult iubita Mea fiică, atunci când Mă refer la dușmanii Mei întotdeauna Mă refer la cei care, prin mijloace viclene, încearcă să fure suflete de la Mine. Mă refer, în special, la cei care folosesc fațada sfințeniei pentru a duce în mod intenționat sufletele în păcat. Când cineva încearcă să ademenească un alt suflet făcându-l să creadă falsități despre Sfântul Meu Cuvânt, dăruit lumii prin Cartea Tatălui Meu, atunci el este dușmanul Meu.

Cea mai mare durere Eu o simt din cauza celor care pretind că sunt discipolii Mei devotați și care se mândresc că Mă cunosc. Când acești oameni încearcă să îi rănească pe alții și nu se sfiesc să îi mustre în Numele Meu, atunci acest fapt este cel mai dureros pentru Mine. Eu găsesc suflete care sunt închise față de Mine și le atrag în multe feluri către Mine și nu îi includ aici numai pe aceia care fac parte deja din Biserica Mea pe Pământ. Eu îi urmăresc întotdeauna mai întâi pe aceia care s-au rătăcit, s-au pierdut și nu văd. Ei sunt primele suflete pe care le caut și ei sunt cei care, dacă sunt îndrumați greșit, pot și vor fi induși în eroare.

Vă cer să pomeniți întotdeauna acele națiuni, acele religii, pe acei oameni care nu au niciun fel de credință în Mine – întotdeauna – în rugăciunile voastre. Vă rog să îi primiți cu căldură, așa cum aș face-o Eu. Să nu încercați niciodată să le impuneți opiniile voastre sau să îi persecutați în Numele Meu. Întotdeauna să îi tratați cu dragoste și generozitate, pentru că ei sunt la fel de importanți pentru Mine precum sunt cei mai credincioși dintre voi. Indiferent cu cine vorbiți, să știți că niciunul dintre voi nu este mai plin de merite decât altul, pentru că sunteți cu toții păcătoși.

Toți copiii lui Dumnezeu vor asista, în timp, la Adevărul final al Planului Său de împlinire a Legământului Său. Toți vor cunoaște Adevărul și atunci le va fi ușor să accepte Mâna Milostivirii Mele. În acea Zi oamenii de toate religiile, crezurile, rasele și naționalitățile vor avea dovada Existenței Mele. Aceia care dărâmă barierele pe care le-au pus între ei și Creatorul lor vor plânge cu recunoștință, pentru că, în sfârșit, ei vor fi martorii Iubirii lui Dumnezeu. Și, când plănuiți și vă pregătiți pentru vremurile ce vor să vină, să știți că, indiferent de ce obstacole vă stau în cale în acest marș către Mântuirea Veșnică, îi voi pedepsi sever pe dușmanii Mei.

Cei care Mă blestemă vor fi blestemați. Aceia care luptă împotriva Planului Tatălui Meu de a salva suflete vor fi învinși. Și cei care îi persecută pe copiii lui Dumnezeu și stau în calea Domnului vor fi, ei înșiși, persecutați de slujitorul căruia ei i-au jurat credință. Nimic nu Îmi va sta în Cale, pentru că acest lucru este imposibil. Prin Puterea lui Dumnezeu fiecare dușman va fi distrus și toți aceia care vor proclama cuvintele, faptele și acțiunile lui anticrist vor fi aruncați în afară și Împărăția lui Dumnezeu va fi atunci completă.

Al vostru Isus