Luni, 07 aprilie 2014 la ora 19:15

Preaiubita Mea fiică, semințele au fost sădite și fiecare detaliu al planului de pregătire a lumii pentru anticrist a fost finalizat. Toate schimbările la care veți fi martori în lumea politicii și în Biserica Mea de pe Pământ sunt legate una de cealaltă – la fel ca toate gesturile făcute între națiuni – la fel ca toate legile care sfidează Legile Lui Dumnezeu. Nu este o coincidență că astfel de legi sunt introduse, în toată lumea, cu viteza de acum, căci ele au fost orchestrate cu mare grijă.

Vă vor surprinde anunțuri noi, subite, cu privire la strângerea legăturilor dintre Stat și Biserică, iar legile acestora se vor contopi. Cei care vor încerca să susțină Cuvântul în Bisericile Mele vor fi reduși la tăcere prin expulzare. Nu se va arăta niciun pic de milă celor care încearcă să apere Biserica Mea, deoarece dușmanii Mei vor declara opusul ca fiind adevărat. Voi, discipolii Mei, veți fi declarați eretici dacă nu vă supuneți noilor reguli, care în curând vor fi prezentate de Biserica Mea. Vi se va spune că Biserica Mea nu poate greși, iar astfel, chiar și atunci când susțineți Adevărul, veți fi izolați. Biserica Mea nu va greși niciodată. Conducătorii Mei aleși nu vor greși niciodată, dar atunci când un impostor acaparează puterea, voi nu trebuie să îl urmați când declară că Adevărul este o minciună.

Veți ști, prin Puterea Duhului Sfânt, când va veni acea zi. Și, în acea zi, voi trebuie să Mă urmați pe Mine, Isus al vostru. Rugați-vă pentru a avea Curajul Meu, pentru ca Eu să vă pot susține, deoarece veți avea nevoie de tărie de oțel pentru a-Mi rămâne loiali Mie atunci când lumea va fi silită să se supună, predându-și complet libera sa voință în fața anticristului.

Al vostru Isus