Miercuri, 09 aprilie 2014 la ora 15:30

Draga mea copilă, când Iuda Iscarioteanul l-a trădat pe Fiul meu, Isus Cristos, aceasta a avut consecințe vaste. Deoarece el era unul dintre aliații apropiați Fiului meu și membru al prețiosului Său apostolat, trădarea lui a fost foarte dureroasă pentru Fiul meu. Deoarece el, un trădător, venea din anturajul Fiului meu, a semnificat faptul că îndoielile s-au strecurat printre cei care nu erau siguri dacă Fiul meu era sau nu Adevăratul Mesia. Îndoielile s-au răspândit iar mulți dintre apostolii și discipolii Săi s-au simțit confuzi, pierduți și înfricoșați. Ei știau că odată ce El va fi prins de dușmanii Săi, Adevărul va fi pus la îndoială și apoi renegat. Ei mai știau că, dacă L-ar apăra public pe Fiul meu, și ei vor suferi și chiar ar putea fi forțați să îndure aceeași pedeapsă ca și El. Ei știau și că nu ar fi avut curajul să se ridice sfidători împotriva dușmanilor Săi, datorită fricii de ridicol.

Așadar, la fel va fi și trădarea Fiului meu din interiorul Bisericii Sale de pe Pământ. Fiul meu va fi trădat de un nou Iuda, de unul cu o mare autoritate din interiorul Bisericii Sale de pe Pământ. Când va avea loc această a doua mare trădare de la Iuda Iscariotreanul încoace, care l-a vândut pe Fiul meu pentru 30 de arginți, ea îi va face pe oamenii de toate rasele, naționalitățile și credințele Creștine să pună la îndoială Adevărul. Această trădare va avea de asemenea consecințe vaste, deoarece va pune sub semnul întrebării fiecare aspect al Divinității Fiului meu. Când acestea se vor întâmpla, Adevărul se va prăbuși. În locul său va fi ridicat un cadavru, putred până în măduva oaselor și fără nici un semn de viață. O doctrină moartă va prinde viață și va fi deghizată cu toate falsele atribute asociate Fiului meu, dar ea nu va da nici un rod. Totuși, ea va părea ca o nouă convertire.

Adevărata convertire vine din dragostea oamenilor pentru Dumnezeu, întărită de Darul Duhului Sfânt și de voința lor liberă. Această nouă doctrină va fi impusă lumii voastre fără a ține cont de libera voastră voință. Dacă o respingeți veți fi pedepsiți de dușmanii Fiului meu.

Cei care Îl trădează pe Fiul meu în zile din urmă nu vor avea viață. Cei care nu Îl vor trăda vor trăi veșnic în Gloria lui Dumnezeu.

Mama voastră preaiubită, Mama Mântuirii