Sâmbătă, 12 aprilie 2014 la ora 15:42

Mult iubita Mea fiică, când Dumnezeu intervine în lume prin profeții Săi aleși, Cuvântul este precum o Sabie. El taie direct în inimă și provoacă o dublă reacție în suflet. Pe de-o parte, el oferă o profundă cunoaștere și înțelegere, dar pe de altă parte, poate fi dificil de acceptat. Se întâmplă așa deoarece Adevărul nu este niciodată ușor de primit, întrucât el poate fi dureros.

Într-o lume în care satana domnește ca un rege, Adevărul va arăta întotdeauna partea urâtă a lucrurilor. El va provoca suferință în inimile multora. Răutatea vine aproape întotdeauna îmbrăcată într-o haină multicoloră, însă când este dezgolită de toate învelișurile sale atrăgătoare, ceea ce rămâne este un miez foarte urât.

Din cauza înșelăciunii diavolului, multor oameni li se pare greu de acceptat că anumite acțiuni sau fapte sunt rele. Fiecare formă a răutății, creată de mâna satanei, este camuflată cu grijă astfel încât să fie ușor de justificat în mintea celor inocenți, care vor accepta fără remușcări o astfel de înșelăciune josnică. Nici unul dintre ei nu va fi deloc mai înțelept. Atunci, vă puteți întreba, ce speranță mai are omul când el va fi sedus de anticristul care va fi iubit și idolatrizat pentru marile sale acțiuni de caritate? Răspunsul este rugăciunea. Speranța voastră stă în rugăciunile voastre, căci atunci când vă rugați pentru eliberarea de rău, Eu voi răspunde chemării voastre.

Iubirea Mea și credința voastră, combinate, vor deveni Sabia Mântuirii, prin care acele suflete inocente care vor fi ușor de înșelat de către fiară să poată fi salvate, iar apoi Împărăția va fi a Mea. Eu vin curând ca să revendic Tronul Meu de Drept, așa că nu trebuie niciodată să vă pierdeți speranța.

Isus al vostru