Luni, 21 aprilie 2014 la ora 15:56

Mult iubita Mea fiică, e foarte dificil pentru suflete, chiar și pentru cele cu o mare credință, să pună de acord lumea în care ei trăiesc cu lumea Împărăției Mele.

Lumea, așa cum e ea, este incompatibilă cu Împărăția Mea iar asta înseamnă că acelora dintre voi care Mă cunoașteți și care Mă iubiți cu adevărat vi se va părea dureros uneori să vă trăiți viața de zi cu zi.A Mă iubi pe Mine înseamnă a urma Învățăturile Mele și a Mă ruga să vă iert păcatele. Aceasta e singura cale prin care puteți deveni parte din Cine Sunt Eu. Voi nu puteți deveni parte a Împărăției Mele până când nu recunoașteți Adevărul și nu acceptați că atâta timp cât păcatul există, lumea nu va putea fi perfectă. Cât timp omul face totul după propria sa voință liberă, în timp ce e ispitit în mod constat să se răsfețe în propriile sale nevoi egoiste, el va rămâne un sclav.

Când vă trăiți viața după Cuvântul lui Dumnezeu, veți fi capabili să vedeți lumea așa cum este ea. Veți fi martori ai minunăției care este Miracolul Pământului, care a fost creat de Tatăl Meu. Însă veți vedea și cum răutatea omului l-a separat pe el de Dumnezeu. Atâta timp cât această situație persistă, pământul, așa cum îl știți, nu va putea să reînvie la Gloria sa de odinioară. Acesta este motivul pentru care voi nu veți găsi pacea adevărată decât atunci când Eu voi veni din nou pentru a vă aduce în Paradisul Tatălui Meu, creat pentru voi de la începuturi.

Începutul și sfârșitul lumii vor deveni una. Nu va exista nici Cer, nici Purgatoriu și nici Pământ – vor exista doar doua entități. Împărăția Mea, unde viața nu va avea sfârșit – pentru cei care Îmi permit să-i adun în Inima Mea, și Iadul – pentru cei care nu se vor întoarce la Mine.

Toate vor fi în acord cu Milostivirea Mea și cu Voința Sfântă a Tatălui Meu, Care îi iubește pe toți copiii Săi. El vrea să-i salveze prin Mine pe toți. Eu nu-i pot forța să Mă urmeze pe cei care nu vor să fie parte a Împărăției Mele sau care resping toate eforturile Mele de a le aduce o minunată veșnicie glorioasă. Nu ignorați Rugămințile Meu de a ajuta aceste sărmane suflete.

Al vostru Isus