Marți, 22 aprilie 2014 la ora 20:00

Fiica mea preaiubită, indiferent cât de dificilă este această Misiune, Adevărul trebuie să prevaleze în toate timpurile.

La ce folosește dacă este răstălmăcit Cuvântul Meu? La ce mai servește el? Când Cuvântul Meu și tot ceea ce Sunt și Voi Fi Eu este adaptat pentru a se potrivi scopurilor omului, atunci el devine un fals. Ce a însemnat Moartea Mea pe Cruce, dacă nu ca să răscumpere de păcat? În ciuda cruzimii Morții Mele pe Cruce, sensul ei pentru creștini este simplu. Eu v-am răscumpărat de păcat, dar numai atunci când Îmi cereți să fac asta. Dacă nu cereți, Eu nu vă pot mântui.

Dacă nu mă acceptați pe Mine, Isus Cristos, atunci nu veți fi capabili să căutați Milostivirea Mea. Dacă nu căutați Milostivirea Mea, atunci Eu voi sta înaintea voastră și vă voi ruga să faceți acest lucru, atât de mare este Iubirea Mea pentru voi. Eu voi sta ca un rege sărac înaintea ta, păcătosul. Eu îți voi dezvălui Adevărul, până când în cele din urmă ochii tăi se vor deschide și atunci vei putea vedea. Aceia dintre voi care văd Adevărul își vor întinde mâinile spre Mine, și Eu îi voi lua în Refugiul Inimii Mele. Deci, așa cum cei care mă cunosc, și care vor fi salvați, au un avantaj, tot așa Eu voi da tuturor sufletelor, tuturor religiilor și tuturor crezurilor avantajul de a le arăta Adevărul întainte de a veni Timpul Meu.

Întotdeauna amintiți-vă Simplitatea Mea. Eu vă învăț Adevărul în moduri simple. Eu v-am învățat să vă iubiți unii pe alții așa cum v-am iubit Eu. Dacă vă iubiți unii pe alții și îi tratați pe ceilalți așa cum v-am arătat Eu, veți fi ai Mei. Dacă nu arătați iubire și respect pentru alții, ci îi judecați pe alții în Numele Meu, atunci nu puteți spune că sunteți de la Mine. Învățăturile Mele nu sunt complicate. Nici nu trebuie să fie astfel, pentru că Iubirea este în miezul a tot ce v-am învățat Eu. Fără iubire pentru ceilalți în inimile voastre, voi nu puteți să Mă iubiți pe Mine cu adevărat. Când negați iubirea, voi pe Mine Mă negați, întotdeauna. Când respingeți Cuvântul Meu, atunci Iubirea lui Dumnezeu nu poate înflori în inima voastră.

Isus al vostru