Duminică, 27 aprilie 2014 la ora 23:20

Dragii mei copii, permiteți Luminii lui Dumnezeu să se pogoare asupra voastră, întrucât planurile de pregătire a lumii pentru A Doua Venire a Fiului Meu, Isus Cristos, au fost încheiate. Toate vor fi de acum după Voia Sfântă a lui Dumnezeu și eu vă rog să folosiți rugăciunea ca pe cea mai bună armură pe care o aveți, pentru că bătălia pentru copiii lui Dumnezeu va deveni tot mai intensă. Spre deosebire de războaiele din trecut, bătălia pentru suflete va fi foarte înșelătoare, deoarece dușmanul va fi perceput ca și prieten, în timp ce adevărata Biserică a lui Cristos va fi declarată ca fiind inamicul.

Cât de puternici va trebui să fiți, pentru a fi cu adevărat soldați ai lui Cristos! Niciodată nu trebuie să cedați presiunii de a rosti sacrilegiile la care vi se va cere să participați, în public și dinaintea altarelor Fiului meu. Când veți vedea că oameni cu funcții înalte din Bisericile Fiului Meu vă vor pretinde să vă plecați înaintea lor, în locuri din care lipsește Semnul Crucii, atunci să fugiți pentru a nu fi atrași în eroare. Veți ști că a sosit timpul ca anticristul să intre în Biserica Fiului Meu, când veți vedea tabernacolele modificate și, în multe cazuri, înlocuite cu versiuni din lemn.

Copii, vă rog să fiți atenți, căci mulți dintre voi vor întoarce spatele Adevărului pentru că vor considera Adevărul aproape imposibil de acceptat. Zilele de dinaintea sosirii lui anticrist vor fi zile de mare sărbătoare, în multe biserici, în toate ramurile Creștinismului și ale altor religii. Toate legile vor fi fost deja schimbate, Liturghia re-creată, Sfintele Sacramente denaturate, până când, în final, Slujba Liturghiei nu va mai fi celebrată conform Sfintei Doctrine.

În ziua în care anticristul se va așeza plin de trufie pe tronul lui, Prezența Fiului Meu deja nu va mai exista. Începând din acea zi, va deveni foarte greu pentru cei care îl iubesc pe Fiul Meu să-i rămână fideli, așa cum ar trebui, pentru că toate ororile vor fi prezentate dinaintea lor. Când veți fi înconjurați de foarte multă confuzie și când va deveni o ofensă să puneți sub semnul întrebării noua ierarhie, voi veți fi tentați să renunțați și să acceptați noua religie mondială, de frica pierderii prietenilor și familiei.

Armata lui Dumnezeu – Rămășița – va crește și se va răspândi, iar Rugăciunile Cruciadei vor asigura o mare tărie tuturor. Fiul Meu va interveni și vă va ajuta să treceți prin încercările care vor apărea în fața voastră, iar voi veți ști că Puterea Lui este cea care vă dă curaj și perseverență. Pentru că numai cei puternici dintre voi vor rămâne fideli Cuvântului Sfânt a lui Dumnezeu, dar chiar și dacă Rămășița Armatei lui Cristos va fi numai o părticică din mărimea armatei fiarei, Dumnezeu o va umple cu puterea unui leu. El îi va întări pe cei slabi și le va dărui mari Haruri. El va slăbi puterile celor care vor deveni devotați lui anticrist. Toate aceste evenimente pot părea înspăimântătoare însă, în realitate, ele vor părea pentru cei mulți ca o nouă eră de unitate și pace în lume. Oamenii vor aplauda noua biserică mondială și vor spune: „ce minune mare a făcut Dumnezeu.” Ei îi vor venera pe bărbații dinăuntrul bisericii și dinafara ei, care au făcut posibilă această unitate. Laude și onoruri mari vor fi aduse acestor bărbați, care vor fi salutați cu cântece răsunătoare, precum și cu un semn special de recunoaștere, în toate adunările publice.

Vor fi sărbători, celebrări și ceremonii de onoare, în cadrul cărora vor fi preamăriți ereticii. Veți vedea mare bogăție, unitate între diferite credințe și oameni importanți tratați ca sfinți în viață – cu excepția unuia. Cel la care mă refer este anticrist, iar ei vor crede că el este Isus Cristos.

Mama voastră iubită,
Mama Mântuirii