Sâmbătă, 03 mai 2014 la ora 15:50

Mult iubita Mea fiică, atunci când le cer oamenilor să se încreadă în Mine, acesta este un lucru foarte dificil pentru mulți dintre ei. Foarte multor oameni li se pare greu să se încreadă în Iubirea Mea pentru umanitate ca să Mi se predea Mie pe deplin, când ei se bazează pe propria lor credință. Doar atunci când vă predați pe voi înșivă în întregime în grija Mea, vă puteți simți în siguranță, protejați și în pace.

Dacă voi căutați Iubirea Mea, ea vă va acoperi atunci când vă ridicați brațele și strigați după Mine ca niște copilași. Copiii, atunci când sunt mici, își pun toată încrederea în părinții lor. Ei cunosc doar diferența dintre starea de bine și cea de rău și atunci ei se bazează complet pe cei adulți pentru a-i proteja. Copiii nu stau mult pe gânduri înainte să alerge la părinții lor pentru consolare și pentru a căuta refugiu. Credința unui copil este puternică. El nu se îndoiește, pentru că el crede cu adevărat că va găsi siguranță în brațele unui părinte iubitor.

Eu sunt demn de încredere, deoarece tot ceea ce Mi se cere Mie va fi făcut, dacă este pentru binele sufletului. “Cere și ți se va da” nu este o promisiune deșartă pe care Eu o fac. Eu savurez Acțiunea de a împărți cu generozitate Darurile Mele peste fiecare dintre voi. Atunci când Îmi cereți să vă ajut, Eu aud, simt și răspund la tot ceea ce doriți voi. Dați-Mi șansa să vă dovedesc Iubirea Mea pentru fiecare dintre voi. Lăsați-Mă să vă arăt dovada Intervenției Mele. În acest timp al existenței, Eu, Isus Cristos, Îmi voi face cunoscută Prezența în toate câte le cereți de la Mine. În acest timp Eu vă voi permite să simțiți Prezența Mea, să fiți martori ai Marilor Mele Acte de Intervenție în viața voastră de zi cu zi și să înțelegeți puterea rugăciunilor voastre. Căci acestea sunt zilele marilor minuni pe care Eu le las moștenire umanității, mai mult decât în orice alte timpuri, de când Eu am umblat pe Pământ.

Când vă puneți cu adevărat toată încrederea în Mine, Eu pot face mari minuni nu numai pentru a vă aduce ușurarea suferinței, ci și pentru a vă atrage și mai aproape de Inima Mea Preasfântă. Când un copil știe că un părinte îl iubește, el se simte în siguranță știind că este protejat. Să știți că atunci când vă încredeți în Mine, Eu vă protejez pe toți și voi inunda fiecare suflet cu un profund sentiment de pace, pe care nu o puteți găsi nicăieri altundeva pe acest Pământ.

Veniți la Mine astăzi și chemați-Mă să vă ajut – orice temeri ați avea. Recitați această Rugăciune specială de fiecare dată când sunteți în suferință, iar Eu vă voi răspunde de fiecare dată.

Rugăciunea (148) a Cruciadei de Rugăciune: Vino în ajutorul meu

"O, Isuse al meu, ajută-mă în momentele mele de mare suferință. Tine-mă în Brațele Tale și ia-mă în Refugiul Inimii Tale. Șterge lacrimile mele. Potolește zbuciumul meu. Înalță sufletul meu și umple-mă cu Pacea Ta. Te rog îndeplinește-mi această cerere specială (...menționează aici cererea...). Vino în ajutorul meu, astfel încât cererea mea să primească răspuns și viața mea să poată deveni liniștită și unită cu Tine, Domnul meu drag. Dacă cererea mea nu poate fi împlinită, atunci umple-mă cu Harul de a accepta că Voia Ta Sfântă este pentru binele sufletului meu și pentru ca eu sa rămân credincios Cuvântului Tău pentru totdeauna, cu inima blândă și ușoară. Amin."

Întotdeauna să Mă chemați pe Mine, ori de câte ori sunteți în suferință sau aveți nevoie de ajutor, și Eu vă promit că vă va fi dat un semn ca răspuns la cererea voastră către Mine, Mântuitorul vostru iubit.

Isus al vostru

Mesajul contine

Vino în ajutorul meu
Rugăciunea (148) a Cruciadei de Rugăciune

Recitați această Rugăciune specială de fiecare dată când sunteți în suferință, iar Eu vă voi răspunde de fiecare dată.

Isus @ 03 mai 2014, 15:50

Isuse al meu, ajută-mă în momentele mele de mare suferință... citește tot