Sâmbătă, 11 iunie 2011 la ora 22:00

Fiica Mea iubită, îți vorbesc cu iubire în această seară, pentru că în curând, din ce în ce mai mulți dintre discipolii Mei dragi se vor uni ca să lupte împotriva înșelătorului. Chiar acum acesta și grupurile influente prospere, în spatele cărora el se ascunde, complotează pentru a deține un control cât mai mare asupra voastră, însă voi nu puteți vedea asta.

Vor fi opriți mai repede decât ați crede. Mulți dintre ei se vor converti în timpul Marelui Avertisment. Acest lucru va slăbi Noua Grupare Mondială a satanei într-o asemenea măsură, încât mulți se vor întreba ce cale să ia, atât de confuzi vor fi. Mulți copiii ai Mei se vor întoarce înapoi la Mine căutând răscumpărarea.

Răzbunarea, dorința de putere, control și ura, toate la un loc, vor constitui cea mai mare amenințare pentru supraviețuirea oamenilor. Toate războaiele pe care le vedeți că încep în Orientul Mijlociu și în alte părți au fost orchestrate. Ele nu sunt coincidențe. Trebuie să înțelegeți că atât de multe țări nu s-au răzvrătit de la sine, toate odată, ci au fost ajutate de Grupul Satanic din fiecare guvern. Acestea sunt Guvernele care controlează lumea.

Liderii Orientului Mijlociu sunt acum înlăturați ca să facă loc eliberatorilor care vor proclama dreptatea și pacea, menite să-i ajute pe copiii Mei. Dar nu aste este intenția lor. Intenția lor este să controleze poporul Meu iubit, poporul evreu, care este amenințat acum din toate părțile.

Toate aceste evenimente vor fi întrerupte de Marele Avertisment. Toți cei amestecați în această lucrare satanică mondială, vor trebui să se confrunte cu Mine, unul câte unul, când le voi arăta cum M-au ofensat. Mulți vor cădea în genunchi și-și vor implora răscumpărarea.

Acest lucru, copiii Mei, este foarte important, pentru că, cu cât mai mulți păcătoși se vor întoarce la Mine, mai ales aceia care controlează traiul vostru, cu atât mai mare va fi Milostivirea Mea. Rugați-vă ca toți cei care vor vedea Adevărul în timpul Marelui Avertisment, și vor înțelege că Eu îi iubesc, să se convertească.

Rugăciunea, copiii Mei, este foarte puternică. Când vă rugați lui Dumnezeu Tatăl, în Numele Meu, pentru salvarea acestora și a altor suflete, El nu vă va refuza.

Este nevoie urgentă de credința voastră în Mine și de rugăciunea zilnică pentru a slăbi strânsoarea satanei ce ține captive sufletele care Îmi aparțin de drept.

Mereu Milostivul vostru Mântuitor, Isus Cristos