Marți, 06 mai 2014 la ora 20:02

Mult iubita Mea fiică, motivul pentru care Cuvântul Meu este respins de atât de mulți oameni este că Adevărul este ca un ghimpe în coasta celor care sunt stânjeniți să proclame în mod deschis Învățăturile Mele.

Omul, care crede că libertatea de expresie este mai importantă decât respectarea Cuvântului lui Dumnezeu, merge pe o cale foarte periculoasă. Orice om care crede în dreptul de a-și declara părerile sale ca fiind sacrosancte, când aprobă păcatul, este un trădător al Meu.

Câtor oameni le este dat să creadă în faptele rele, în numele dreptății? Asemenea oameni, care vă dictează legile, inclusiv cei care guvernează Biserica voastră, ar vrea ca voi să credeți că dreptul la libertatea de expresie este mai presus de orice Lege a lui Dumnezeu, chiar dacă acest drept este folosit pentru a glorifica păcatul.

Păcatul ia multe forme și, în lumea de azi, orice păcat este explicat prin proclamarea dreptului individual al fiecărei persoane de a face ceea ce îi place. Tot așa cum niciunul dintre voi nu are dreptul de a judeca pe nimeni în Numele Meu, niciunul dintre voi nu are dreptul de a proclama faptele rele ca fiind bune.

Isus al vostru