Miercuri, 07 mai 2014 la ora 23:43

Mult iubita Mea fiică, atunci când Eu chem sufletele să Mă urmeze, acest fapt duce la un amestec de sentimente, de la o intensă fericire până la o adâncă tristețe. Pentru că, atunci când Eu aprind în suflete Focul Duhului Sfânt, acest fapt va aduce mari Binecuvântări, dar ele vor veni însoțite de suferință.

Atunci când Eu aleg ce suflete merită Darurile Mele, ele vor trăi sentimentul că Îmi aparțin Mie, dar se vor simți în același timp în afara lumii în care trăiesc. Ei îi vor vedea pe frații și surorile lor într-o lumină nouă. Vor fi extrem de sensibili la frumusețea Creației lui Dumnezeu atunci când vor privi fețele altora, pentru că ei vor vedea Prezența lui Dumnezeu. Nici măcar un suflet pe care ei îl vor întâlni nu va fi lipsit de iradierea Prezenței lui Dumnezeu, indiferent cât de departe a căzut acest suflet în Ochii Mei. Ei vor fi plini și de o copleșitoare compasiune, pe care doar un părinte o simte pentru propriul său copil. Vor simți pentru acea persoană o iubire imediată și intensă, care îi va uimi și îi va șoca. Cu toate acestea, ei vor fi conștienți în același timp de întunericul care stă ascuns în suflete, gata să le devoreze. Imediat, pe loc, sufletul ales își va da seama ce trebuie să facă. El se va teme atât de mult pentru sufletele care sunt în pericolul de a se scufunda în întuneric, încât imediat va alerga către Mine implorându-Mă să le salvez.

Un suflet ispășitor, un suflet ales, renunță la tot ce este exterior în viața sa și, făcând aceasta, aduce mare glorie lui Dumnezeu. Suferința pe care sufletul ales o are de îndurat eliberează alte suflete de pedeapsa veșnică și, ca rezultat, el devine ținta cea mai căutată de satana și de agenții săi. Astfel de suflete îndură Pătimirea Mea, ca un Dar pentru Dumnezeu, pentru că, odată alese, cele mai multe dintre ele nu mai pot apoi să îi întoarcă spatele lui Dumnezeu. Există totuși și aceia care sunt aleși, dar care refuză Cupa Mea. Trebuie să vă rugați pentru aceste sărmane suflete, pentru că lipsa curajului de a lua Crucea Mea le poate duce în următoarele două direcții. Vor îndura suferință lăuntrică pentru că le-a fost greu să se apropie de Mine. Apoi vor fi absorbite de lumea laică, pentru a scăpa de chemarea lor, și aceasta nu le va aduce nimic altceva decât un sentiment de falsă speranță.

Atunci când un suflet iubitor se roagă și se smerește înaintea Mea, el potolește Mânia Tatălui Meu. Acest fapt atenuează impactul Pedepselor Tatălui Meu asupra lumii. Dacă un suflet ales, care este persecutat din cauza dragostei lui pentru Mine și care este la limita rezistentei, va spune către Mine: “Isuse, ia suferința mea și fă cu ea precum voiești Tu”, atunci eu voi revărsa asupra lui Daruri extraordinare. Sufletul va deveni imun la rău și apoi va fi neînfricat. Datorită desăvârșitei sale încrederi în Mine, el se va înălța atunci la perfecțiunea sufletească și va dobândi un comportament calm și plin de pace. Aceasta presupune foarte mult sacrificiu, dar atunci când astfel de suflete Mi se predau Mie în supunere deplină și refuză să răspundă dușmanilor Cuvântului Meu, acest lucru va duce la salvarea multor suflete.

Eu folosesc suflete ispășitoare pentru a-i aduce la Mine pe alții, care nu ar fi niciodată salvați altfel. Doar în acest mod astfel de suflete victimă pot și vor ispăși pentru sufletele a milioane de oameni care și-au tăiat cordonul ombilical ce îi lega de Mine. Să nu vă temeți niciodată prea mult pentru sufletele aflate în întuneric în aceste vremuri, pentru că sufletele victimă alese de Mine în lume sunt în număr mare în acest moment. Seninătatea lor aduce înapoi la Refugiul Meu sufletele care sunt pierdute.

Al vostru Isus

Mesajul contine