Duminică, 11 mai 2014 la ora 18:00

Mult iubita Mea fiică, cea mai mare dorință a Mea este să aduc iubire, pace și fericire tuturor copiilor lui Dumnezeu. Niciodată nu vreau răzbunare, indiferent cât de rele sunt faptele oamenilor. Nici nu caut să provoc umilință nimănui, deși ei poate că îi umilesc pe alții în numele Meu. Niciodată nu caut să distrug reputația unui om chiar dacă el cauzează mari distrugeri în lume. Eu nu îi caut pe cei răi pentru a-i distruge cu ușurință. Singura Mea dorință este de a-i salva pe toți. Eu prețuiesc sufletul fiecărui copil al lui Dumnezeu. Îi caut cu statornicie. Încerc să-i atrag înspre Mine. Eu îi caut în fiecare zi chiar și pe cei care nu acceptă existența Mea. Îmi fac simțită Prezența în viața lor umplându-le sufletele cu iubire pentru alții, scoțând la suprafață bunătatea din ei înșiși, astfel ca ea să poată învinge gândurile, faptele și acțiunile negative.

Unele suflete sunt în mod firesc receptive la chemarea Mea și Mă încântă răspunsul lor generos și inima lor tandră. Alții au ridicat o barieră între ei și Mine, de aceea Îmi este dificil să le ating sufletele. Dar Eu voi încerca în continuare, în diferite moduri, să ajung la sufletele lor, până când am să reușesc să le deschid inimile către Puterea Iubirii lui Dumnezeu.

Iubirea este forța conducătoare care duce către toate lucrurile bune. Iubirea este prezentă în fiecare copil al lui Dumnezeu încă din momentul nașterii lui. Darul iubirii lui Dumnezeu îi ajută pe oameni să îl învingă pe cel rău. Când Dumnezeu intervine făcând să crească iubirea într-un suflet, face aceasta pentru a-și apăra copiii împotriva răutății diavolului. Iubirea este mai puternică decât ura, dar ura are răbdare. Satana, plin de ură pentru umanitate, nu are nici un fel de iubire cu excepția iubirii de sine. El infestează umanitatea sădind ură în sufletele care au devenit vulnerabile din cauza păcatului. Ura găsește un cuib gata pregătit în sufletele celor care sunt geloși, plini de mândrie, însingurați sau confuzi. Pentru a ispiti un suflet spre ură, satana niciodată nu-i va arăta acelui suflet ce este ea de fapt. În schimb, el va ispiti sufletul prin păcatul mândriei, aceasta fiind întotdeauna prima lui tactică. Sufletul va fi condus să creadă că trebuie să se simtă jignit, că propriile lui nevoi îi cer asta, că el știe mai bine și că astfel face un lucru bun.

În aceste timpuri, iubirea lui Dumnezeu se revarsă asupra tuturor copiilor Săi. El face aceasta din Milostivirea Sa. El va spori iubirea în inimile oamenilor pentru a ajuta umanitatea să lupte împotriva urii care în curând se va intensifica în lume, iar inimile oamenilor vor deveni ca de piatră.

Vă rog să recitați această rugăciune a Cruciadei pentru a căuta Iubirea lui Dumnezeu în aceste timpuri.

Rugăciunea (149) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru a căuta Iubirea lui Dumnezeu

"O, Isuse, umple-mă cu Iubirea lui Dumnezeu. Umple-mă cu Lumina Ta Dumnezeiască și inundă-mă cu iubirea de care am nevoie pentru a răspândi semințele Milostivirii lui Dumnezeu printre toate națiunile.

Permite ca eu să răspândesc Iubirea Ta Dumnezeiască printre toți cei cu care vin în contact. Răspândește Iubirea Ta, ca ea să se pogoare asupra tuturor sufletelor, tuturor credințelor și națiunilor – și ca o ceață să-i învăluie în unitate pe toți copiii lui Dumnezeu.

Ajută-ne să răspândim Iubirea lui Dumnezeu, astfel ca ea să poată și chiar să învingă toată răutatea din lume. Amin."

Întotdeauna să puneți semnul egalității între iubire și Prezența lui Dumnezeu. Să știți că doar iubirea poate aduce sufletele la Mine. Să știți că doar iubirea poate veni de la Dumnezeu. Doar iubirea are puterea de a aduce pace, mulțumire și unitate între națiuni. Ura provine de la satana și oricând o vedeți trebuie să recitați rugăciunea de mai sus pentru a căuta Iubirea lui Dumnezeu. Amintiți-vă că iubirea învinge totul pentru că ea vine de la Dumnezeu.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru a căuta Iubirea lui Dumnezeu
Rugăciunea (149) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse, umple-mă cu Iubirea lui Dumnezeu.

Umple-mă cu Lumina Ta Dumnezeiască și inundă-mă cu iubirea de care am nevoie pentru a răspândi semințele Milostivirii lui Dumnezeu printre toate națiunile.

Permite... citește tot