Duminică, 18 mai 2014 la ora 19:15

Preaiubita Mea fiică, toate profețiile date ție vor începe de acum să se reverse – picătură cu picătură, până când totul va curge din ce în ce mai repede, ca apa care țâșnește dintr-un robinet. Evenimentele, faptele și acțiunile care au legătură cu Biserica Mea de pe Pământ vor fi în curând sub ochii voștri. Cei care spun lucruri denigratoare despre Cuvântul Meu Sfânt vor fi reduși la tăcere, atât de șocați vor fi de evenimentele ce urmează.

Tot ceea ce vine de la Mine, vine de la Tatăl Meu. Când Tatăl Meu dictează detaliile unor evenimente viitoare, ca parte a Misiunii Sale de salvare a sufletelor, fiți siguri că acestea vor avea loc. Pe măsură ce noua eră de reforme radicale în Biserica Mea începe să se desfășoare, vor fi acceptate multe grupări non-creștine. Și, chiar dacă Eu întâmpin cu bucurie toate sufletele, niciodată nu voi permite Cuvântului Meu – pe care s-a construit Biserica Mea – să fie dat la o parte. Cei care nu Mă acceptă pe Mine, pentru că ei nu cred Ceea Ce Sunt Eu, vor fi bine primiți în Casa Mea. Li se va arăta o mare ospitalitate; vor fi tratați cu mare curtoazie; le vor fi dăruite cadouri și, totuși, ei vor refuza să-L recunoască pe Cel care este Gazda lor. Apoi, în timp, ei vor folosi Casa Mea pentru a slăvi zei păgâni ca semn de respect, în timp ce vor spune lumii că aceasta este doar pentru a fi corecți. Creștinilor li se va spune că Dumnezeu așteaptă de la ei să-i accepte pe necredincioși în Biserică. Că anumite practici care Mă slăvesc pe Mine, vor trebui să fie adaptate pentru a nu-i ofensa pe acești oaspeți. Curând, Casa Mea nu-Mi va mai aparține, pentru că nu se va mai discuta în ea despre Cuvântul Meu Sfânt.

Noi cuvinte, despre care ei vă vor spune că vin de pe Buzele Mele, vor fi folosite de Biserica Mea de pe Pământ pentru a întâmpina străinii în Casa Mea. Și, în timp ce Eu voi sta tăcut într-un colț, ei vor alerga bezmetic prin Casa Mea; vor lua comorile și toate simbolurile care sunt asociate cu Mine, cu Mama Mea iubită și cu Stațiunile de pe Calea Crucii. Casa Mea va fi dezbrăcată de tot ceea ce Îmi este drag Mie, iar impostorii își vor face sălașul înăuntru. Ea va deveni locul unor ceremonii comemorative stranii; rugăciuni noi și neobișnuite, precum și o nouă carte, le vor înlocui pe cele vechi. Aceste lucruri vor continua până când Eu voi fi obligat să-Mi părăsesc Casa, pentru că va deveni nepotrivită pentru Prezența Mea Sfântă. Ucenicii Mei inocenți vor privi toate acestea doar ca pe o încercare de a moderniza religia Catolică.

Curând, Eu nu voi mai avea cheile Casei Mele, pentru că ei le vor lua și pe acestea de la Mine. Îmi voi face atunci Lăcașul doar în inimile slujitorilor Mei loiali, ale iubiților Mei credincioși și în inimile care se vor deschide pentru Mine. Casa Mea este a voastră. Casa Mea este pentru fiecare. Dar, dacă Eu îl primesc pe păgân în Casa Mea, aceasta nu-i dă lui dreptul să-i oblige pe copiii lui Dumnezeu să accepte obiceiurile lui ori să permită ceremoniilor lui să aibă loc în Casa Domnului.

Nu trebuie să permiteți niciodată să fie folosită sau compromisă în acest fel Credința voastră, pentru a îngădui păgânilor să întineze Casa Mea.

Al vostru Isus