Joi, 22 mai 2014 la ora 15:26

Dragii mei copii, suferințele pe care le îndură Fiul meu, din cauza păcatelor oamenilor, sunt intense în aceste timpuri. Ura împotriva Lui și împotriva Cuvântului Său Sfânt – așa cum este el conținut în Sfânta Biblie – se manifestă în inimile multor oameni, incluzându-i aici pe cei aparținând falselor religii, care nu recunosc Sfânta Treime, ca și pe cei care se declară a fi creștini.

Fiecare păcat care este comis îl rănește pe Fiul meu și fiecare păcat de moarte este resimțit ca o lovitură puternică asupra Trupului Său. Fiecare act de erezie comis, este asemenea unui spin înfipt în Coroana Suferinței pe care El deja o îndură. Pe măsură ce suferința Fiului meu se întețește, in aceste timpuri în care orice păcat împotriva lui Dumnezeu va fi tăgăduit, la fel vor crește și suferințele adevăraților creștini.

Deși suferința este un lucru teribil, iar suferința celor care apără Cuvântul Său va deveni de nesuportat, ea poate fi, în același timp, o cale de a deveni mai apropiați de Fiul meu. Dacă acceptați suferința ca fiind mai degrabă o binecuvântare decât un blestem, veți înțelege modul în care Fiul meu o folosește pentru a înfrânge puterea celui rău. Când acceptați durerea de a fi abuzați și ridiculizați, lucruri la care vă puteți aștepta atunci când mergeți pe Calea Fiului meu, multe Haruri vă sunt dăruite. Nu numai că această suferință vă va face mai puternici, dar Fiul meu vă va descoperi Compasiunea Sa pentru ceilalți, ale căror păcate El le poate curăța datorită jertfelor voastre pentru El.

Foarte mulți oameni nu înțeleg că, atunci când devin mai apropiați de Fiul meu și când El sălășluiește în anumite suflete, aceasta va avea întotdeauna ca rezultat suferința, pentru cei care acceptă să ducă Crucea Sa. Fiul meu poate intra cu adevărat numai în acele suflete care sunt deschise pentru El, fără mândrie, răutate ori iubire de sine. Dar, odată ce El locuiește pe deplin în asemenea suflete, Lumina Prezenței Sale va fi simțită de mulți dintre cei cu care acestea vin în contact. Ei îi vor atrage pe alții pentru a deveni discipoli ai Fiului meu. De asemenea, ei vor deveni ținte ale celui rău, care va lupta din răsputeri pentru a-i îndepărta de Fiul meu. Când cel rău nu reușește să ispitească aceste suflete, lupta sa împotriva lor va deveni și mai înverșunată, și el îi va infesta pe alții pentru a-i ataca pe aceștia, pentru a-i abuza și a-i calomnia.

Este important ca toți creștinii să fie în alertă față de planurile pregătite de satana pentru a devora sufletele celor care îl iubesc și îl slujesc pe Fiul meu. El jinduiește după aceste suflete mai mult decât după oricare altele, și nu va fi niciodată satisfăcut până când ele nu vor ceda tentațiilor sale.

Ca și creștini, trebuie să vă pregătiți să luptați pentru Credința voastră, pentru că tot ceea ce este drag inimilor voastre vă va fi luat, bucată cu bucată. Trebuie să căutați Sacramentul Reconcilierii ca niciodată înainte, pentru că fără el, vă va fi imposibil să rezistați infestării exercitate în lume, în aceste timpuri, împotriva Creștinismului.

Reamintiți-vă, dragi copii, tot ceea ce v-a învățat Fiul meu, deoarece Cuvântul Său va fi schimbat până când va deveni de nerecunoscut. Veniți și rugați-mă pe mine, Mama voastră iubită, Mama Mântuirii, ca să mă rog pentru fiecare dintre voi să puteți rămâne loiali Adevărului, recitând această Rugăciune pentru apărarea Credinței voastre.

Rugăciunea (151) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Apărarea Credinței

“O Mamă a lui Dumnezeu, Imaculată Inimă a Mariei, Mama Mântuirii, Roagă-te ca noi să rămânem loiali Adevăratului Cuvânt al Lui Dumnezeu în toate timpurile. Pregătește-ne să apărăm Credința, să susținem Adevărul și să respingem ereziile.

Protejează-i pe toți copii tăi în momentele de încercare, și dăruiește-ne, fiecăruia dintre noi, Harul de a fi curajoși când suntem provocați să respingem Adevărul și să-L abandonăm pe Fiul tău.

Roagă-te, Sfântă Mamă a lui Dumnezeu, să ni se dăruiască Divina Intervenție de a rămâne creștini, după Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu. Amin.”

Fiecare dintre voi va fi binecuvântat cu un mare curaj când va recita această Rugăciune a Cruciadei. Mergeți în pace, copii mei, pentru a-L iubi și a-L sluji pe Fiul meu, Isus Cristos.

Mama voastră iubită,
Mama Mântuirii

Mesajul contine

Pentru Apărarea Credinței
Rugăciunea (151) a Cruciadei de Rugăciune

Mamă a lui Dumnezeu, Imaculată Inimă a Mariei, Mama Mântuirii, roagă-te ca noi să rămânem loiali Adevăratului Cuvânt al lui Dumnezeu în toate timpurile.

Pregătește-ne să apărăm Credința, să susținem... citește tot