Vineri, 23 mai 2014 la ora 18:00

Fiica Mea mult iubită și voi toți cei care Mă iubiți, veniți și aduceți-Mi iubirea voastră, căci am mare nevoie de mângâiere. Eu sunt Isus al vostru, Fiul omului, Mântuitorul lumii, și totuși plâng. Fiecare Har lăsat ca moștenire omului Îmi este aruncat înapoi de către sufletele nerecunoscătoare. Inima Mea generoasă este deschisă pentru a vă atrage pe toți la Mine, dar voi Îmi întoarceți spatele. Chiar și aceia dintre voi care Mă iubesc nu îmi dau Mie timpul lor. În loc să vorbiți cu Mine, voi vorbiți unul cu altul despre Mine. Prea multă vorbărie despre Planurile Tainice ale lui Dumnezeu și despre ceea ce va veni, poate să creeze neatenție și confuzie. Prea multă analiză și dezbatere așa-zis inteligentă vă îndepărtează de Mine.

Voi nu trebuie să înțelegeți Căile Domnului – ci trebuie pur și simplu să le acceptați. Nu v-am cerut niciodată să înțelegeți Tainele Divinității Mele, deoarece sufletele care Mă iubesc cu adevărat Mă iubesc pentru Cine sunt Eu, și nu pentru ceea ce aduc Eu. Ei nu vor căuta propria lor slavă. Ei nu vor căuta o creștere spirituală doar pentru a găsi o portiță spre Împărăția Mea. Ei nu-și vor folosi niciodată cunoștințele lor despre Mine într-un mod lăudăros, pentru a câștiga puncte. Sufletele care locuiesc în Inima Mea sunt sufletele care nu cer nimic în afara de bunăstarea sufletelor lor și ale altora.

Când spuneți că Mă reprezentați pe Mine, să nu vorbiți și să nu strigați despre cât de mult credeți voi că Mă cunoașteți. Pur și simplu să arătați iubire celorlalți și să urmați învățăturile Mele cu sufletul golit de mândrie. Deci, dacă sunteți cu adevărat ai Mei, veți petrece mai puțin timp încercând să lămuriți ceea ce v-am spus, ceea ce v-am învățat și ceea ce v-am promis Eu. Vă cer să veniți la Mine și să petreceți mai mult timp cu Mine, în contemplație tăcută. Când faceți aceasta, Eu Mă voi dezvălui vouă mai clar iar voi veți ști în inimile voastre ce înseamnă să-mi slujiți Mie cu adevărat.

Al vostru Isus