Luni, 13 iunie 2011 la ora 18:00

Fiica Mea iubită, rugăciunile s-au înmulțit cu repeziciune, mulțumită darurilor Duhului Sfânt care a pătruns în sufletele discipolilor Mei de pretutindeni. Urechile lor sunt acum atente la Cuvântul Meu Preasfânt.

Rugați-vă pentru sărmanii Mei copii chinuiți, care trec prin mari dificultăți în lume, ca urmare a acțiunilor nelegiuite cărora le-au căzut victime, totul din cauza păcatelor omenirii.

Doresc să reamintesc tuturor copiilor Mei de pretutindeni să se roage Rozariul Milostivirii Divine în fiecare zi. Rugați-vă de asemenea – și includ aici toate credințele creștine – Sfântul Rozariu al Preaiubitei Mele Mame, pentru că această rugăciune puternică va slăbi puterea satanei asupra copiilor Mei.

Tot ceea ce le cer tuturor celor care suferă din cauza încercărilor și a grijilor este să-Mi predea Mie toate aceste probleme și să Mă lase să Mă ocup Eu de ele. Aveți încredere în Mine și povara voastră va fi mai ușoară. Lăsați-Mă să vă conduc către o stare mai liniștită. Liniștiți-vă, copiii Mei și lăsați ca Pacea Mea să se reverse în sufletele voastre firave și înfometate. Întunericul pe care-l simțiți vine din frică. Frica se naște din lipsa încrederii. Când vă pierdeți încrederea în Mine, satana seamănă îndoiala în mințile voastre.

Să nu subestimați niciodată lucrarea satanei, care în mod constant vă joacă feste ca să vă întoarceți împotriva aproapelui vostru. Aceste înșelăciuni sunt îndreptate în special împotriva discipolilor Mei devotați. El vă urăște dacă Mă iubiți. Nu se potolește până nu vă tulbură. Râde când vă clătinați. Nu îi dați această putere pentru că dacă o faceți, credința voastră în Mine slăbește.

Cele mai puternice arme împotriva satanei sunt Rugăciunea către Arhanghelul Mihail și Rugăciunea Preasfântului Rozariu al Maicii Domnului.

Mergeți acum, cu încredere mai mare și lăsați în seama Mea problemele și îngrijorările voastre pentru că Eu sunt aici așteptându-vă mereu ca să vă conduc spre lumină.

Vă iubesc pe toți, copiii Mei. Aveți mai multă încredere în Mine.

Iubitorul vostru Mântuitor, Isus Cristos