Miercuri, 28 mai 2014 la ora 08:40

Mult iubita Mea fiică, Promisiunea Mea de a veni din nou va fi împlinită. Nimic nu poate împiedica A Doua Mea Venire, și cu toate acestea, cei care știu cine Sunt Eu, însă lucrează de bună voie și cu inima deschisă pentru dușmanii Mei, cred că ei pot distruge sufletele înainte de această Zi Măreață.

Inamicii Mei trebuie să știe aceasta: Eu vă cunosc, Eu vă văd sufletele, Eu pot vedea răul care sălășluiește în inimile voastre. Eu pot vedea de asemenea și binele care este în voi. Ascultați-Mă, căci vă dezvălui Adevărul a ceea ce va să vină.

Dacă Mă iubiți, veți fi încurajați să nu Mă mai iubiți.

Dacă vă încredeți în Învățăturile Mele, vi se va cere să credeți într-un nou și fals substitut.

Dacă voi credeți că Eu comunic cu voi prin aceste Mesaje, cel rău vă va convinge că aceste Cuvinte nu vin de la Mine. Ca urmare, veți fi ispitiți să Mă trădați, lucru pe care îl veți face persecutând-i pe slujitorii Mei care susțin această Misiune. Veți deveni trădători ai acestei Misiuni și astfel veți fi la fel de vinovați ca și cei care au fost răspunzători pentru că M-au dat pe Mine pe mâna celor care M-au omorât.

Dacă nu Mă ascultați, aceasta va fi alegerea voastră iar Eu nu vă voi culpabiliza, pentru că Eu nu vă voi impune niciodată Voia Mea. E mult mai bine dacă Mă ignorați dar urmați Învățăturile Mele, decât dacă provocați altora suferință.

Acum, când a început Planul Meu de a salva miliarde de suflete, aflați că Eu Mă voi ridica deasupra voinței oamenilor care Mi se opun. Nimic – niciun cuvânt – nicio acțiune – nicio faptă – nicio răutate, de niciun fel – nu Mă pot opri din efortul Meu de a salva umanitatea. Cei care stau în calea lui Dumnezeu vor fi fără putere și, la sfârșit, vor zăcea prosternați cu durere în Fața Mea în Ziua în care Eu voi veni să judec.

Isus al vostru