Sâmbătă, 31 mai 2014 la ora 08:20

Mult iubita Mea fiică, Iubirea Mea arde precum un cuptor pentru fiecare dintre voi. Ea s-a aprins și mai tare din pricina influenței rele la care a fost supusă umanitatea. În acest timp al istoriei, toate felurile de înșelăciune întunecă sufletele din pricina influenței diavolului în lume, in timp ce continuă bătălia finală pentru suflete.

Fiecare bărbat, femeie și copil cu vârsta de peste șapte ani se vor lupta să distingă între bine și rău. Mulți vor aproba fapte nelegiuite și vor spune că sunt îndreptățiți să facă astfel. Cei care recunosc ca fiind bune cuvintele, faptele și acțiunile rele, plantate în inimile lor de către înșelător, nu vor simți nicio remușcare.

Fiecare suflet, indiferent de confesiunea, rasa, culoarea pielii sau circumstanțele sale, va rătăci în confuzie cu privire la ceea ce este corect în Ochii lui Dumnezeu și ceea ce este declarat ca fiind greșit. Și, în timp ce masele, induse în eroare, vor aplauda păcatul ce va fi mascat, cei care Mă trădează nu vor avea niciun pic de mulțumire în sufletele lor. Cei care nu se abat de la Adevărul a tot ceea ce vine de la Mine vor fi considerați a fi demonizați. Dar atunci când vor petrece timp în Compania Mea lor nu le va păsa, deoarece Eu voi insufla în ei o pace interioară de neclintit.

Eu vă promit tuturor, inclusiv celor care sunt slabi și cedează la minciunile plantate în ei de Satana, că nu voi renunța niciodată la voi. Vă voi apropia de Mine; vă voi umple cu Iubirea Mea, ori de câte ori Îmi veți permite să vă atrag spre Mine. Iubirea Mea nu lâncezește niciodată; nu se clatină niciodată; nu moare niciodată. Indiferent de ceea ce ați fi făcut voi. Însă fiți conștienți de faptul că sufletul vostru este miza finală, iar cel rău nu se va da bătut niciodată în încercarea sa de a vă câștiga.

Iubirea Mea este atât de puternică, încât chiar și atunci când Mă trădați, Eu Mă asigur că în conștiința voastră voi vă cunoașteți greșeala. De aceea vă veți simți cumva pierduți, căci atunci când veți face ceva crezând că este în numele dreptății, dar știind în inima voastră că este greșit – nu veți simți nimic în afară de amărăciune. Atunci va fi momentul să strigați către Mine, Isus al vostru, recitând această Rugăciune care vă va ajuta în ceasul neajutorării voastre.

Rugăciunea (152) a Cruciadei de Rugăciune: Ajută-mă în ceasul neajutorării mele

"Isuse drag, ajută-mă în ceasul neajutorării mele.

Eliberează-mă de păcat și deschide-mi ochii, inima și sufletul pentru a vedea înșelăciunea diavolului și căile sale.

Umple-mă cu Iubirea Ta atunci când simt ură în inima mea.

Umple-mă cu Pacea Ta atunci când simt durere.

Umple-mă cu Puterea Ta atunci când sunt slab.

Salvează-mă din temnița în care mă găsesc, astfel încât să pot fi liber și să fiu ținut în siguranță în Brațele Tale Sfinte. Amin."

Iubirea Mea este veșnică. Sufletul vostru este veșnic. Împărăția Mea este veșnică și la fel este și Împărăția celui rău.

Atunci când sunteți vinovați de păcate grave trebuie să luptați în fiecare clipă ca să vă îndepărtați de pericol și să vă străduiți să-Mi rămâneți fideli tot timpul. Cel mai simplu mod de a face aceasta este iubindu-vă unii pe alții așa cum Eu vă iubesc pe voi. Orice vă îndepărtează de iubirea pentru ceilalți nu vine de la Mine.

Isus al vostru

Mesajul contine

Ajută-mă în ceasul neajutorării mele
Rugăciunea (152) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, ajută-mă în ceasul neajutorării mele.

Eliberează-mă de păcat și deschide-mi ochii, inima și sufletul pentru a vedea înșelăciunea diavolului și căile sale.

Umple-mă cu Iubirea Ta atunci când... citește tot