Vineri, 06 iunie 2014 la ora 23:15

Draga mea copilă, în curând îi va fi prezentată lumii, de către dușmanii Fiului meu, o carte nelegiuită care va avea cifra unu încrustată în coperta sa, în roșu și negru, cu capul unui țap ascuns în designul său.

Cei care sunt încă nedumeriți să știe că această carte se va pretinde a fi o publicație importantă, care va unifica omenirea. Va fi văzută ca fiind cea mai importantă sursă pentru realizarea unității lumii, și toți cei care o vor citi vor fi încurajați să se adapteze unui nou mod de a gândi, unui nou mod de a crede în sine, de a fi bun cu sine, ca astfel să se poată alătura, în uniune, celor care urmează această cale spre auto-preamărire. Această carte va deveni o doctrină care să unească toate națiunile, toate religiile, toate politicile, toate legile și aspectele economiei. Ea va fi folosită pentru a crea o nouă societate globală unică, golită de religiile care Îl slăvesc pe Fiul meu, Isus Cristos. Va fi parte a programelor școlare și toate guvernele vor fi îndemnate să adapteze această filosofie ca parte a constituțiilor țărilor lor.

Cifra unu va fi folosită ca un simbol în noua carte și oamenii vor purta insigne pentru a-și declara public fidelitatea față de această alianță unică mondială. Totul va fi pregătit pentru ca atunci când apare anticristul, cartea să fie văzută ca parte a dictaturii sale. Cartea va promova toate falsele doctrine, tot ceea ce e greșit în Ochii lui Dumnezeu, neadevăruri și o filosofie periculoasă, care îi va conduce într-o gravă eroare pe toți cei care îi acceptă conținutul. Din cauza ei, capacitatea oamenilor de a discerne binele de rău va fi slăbită. Moralitatea lor va fi analizată în mod critic iar păgânismul, deghizat într-o religie care îi primește pe toți, va fi întrețesut, în mod viclean, în fiecare paragraf.

Mulți oameni vor dori să cumpere această carte, pentru că ea va fi declarată a fi un progres uimitor în lumea politicii. Ea va deveni o carte care promovează o formă de comunism, însă va fi văzută ca având o spiritualitate unică, ceea ce va atinge inimile multora. Ea va reprezenta tot ceea ce este opus Cuvântului Adevărat al Lui Dumnezeu. Va fi o carte care își propune să evanghelizeze lumea spre a crede în importanța umanismului. Va glorifica omenirea, inteligența umană, progresul uman, marea putere științifică a omului și importanța de a controla toate țările în același mod.

Totul este planificat pentru a avea siguranța că anticristul va fi salutat în cadrul unor mari serbări. Dar să nu va lăsați înșelați, căci această carte va fi concepută de el, cel care se va autoproclama rege al lumii. Și toți oamenii vor fi încântați de o nouă lume, un nou început și un nou conducător. În timp, el va fi bine primit în Biserica Fiului meu cu cartea ereziei. Și atunci când el se va așeza pe tron în noul templu, toți îl vor trata pe el ca pe Cristos. La scurt timp după aceea, el va prosti lumea făcând-o să creadă că el este Fiul meu, Isus Cristos.

Acela va fi timpul foarte multor lacrimi – lacrimi ce vor fi vărsate de Cer din cauza înșelăciunii în care vor fi implicați foarte mulți oameni. Toate aceste pregătiri au început, așa că și Dumnezeu se pregătește să lupte pentru aceia care cad sub influența anticristului. Pregătiți-vă temeinic, dragi copii, pentru că veți avea nevoie de tot ajutorul din Cer ca să vă susțină în vremurile ce vor urma.

Mergeți înainte cu speranță, pentru că perioada va fi scurtă, căci Dumnezeu nu-i va permite fiarei să domnească mai mult decât e necesar, conform Sfintei Scripturi. Încredeți-vă, sperați și fiți recunoscători pentru că vi s-a dat Adevărul acum, pentru că astfel veți putea să vă pregătiți. Dați mereu mulțumire lui Dumnezeu pentru astfel de Milostiviri, pentru că El este atât de Generos încât cu cât Îl chemați mai mult, prin intermediul preaiubitul Său Fiu, cu atât mai tare El va micșora impactul acestor încercări.

Mult iubita voastră Mamă
Mama Mântuirii