Duminică, 08 iunie 2014 la ora 14:45

Dragi copii, permiteți-mi să cer celor ce urmează aceste Mesaje să se roage pentru această Misiune. Rugăciunile voastre sunt necesare pentru a proteja această Lucrare de capcanele și acțiunile celui rău, făcute prin cei care îl servesc și îl onorează. Acum este nevoie de aceste rugăciuni mai mult ca niciodată. Lucrarea celui rău împotriva acestei Misiuni de Mântuire este intensă, iar ura lui crește. Dacă nu îi cereți lui Dumnezeu să risipească ura și influența celui rău asupra umanității, lucrarea celui rău va prospera și va distruge sufletele a căror unică speranță de salvare este prin Darurile pe care Dumnezeu le oferă copiilor Săi.

Vă cer, dragi copii, să vă rugați pentru aceasta Misiune și pentru cei care își dedică viața Chemării lui Dumnezeu. Această rugăciune trebuie spusă pentru toți profeții lui Dumnezeu, vizionari și slujitori sfințiți, pentru ca ei să continue să îl servească pe Dumnezeu, pe măsură ce El îndeplinește Legământul Final.

Rugăciunea (155) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru protejarea Misiunii de Mântuire

"O, preaiubită Mamă a Mântuirii, ascultă cererea noastră pentru protejarea Misiunii de Mântuire și pentru protejarea copiilor lui Dumnezeu. Ne rugăm pentru cei care sfidează Voia lui Dumnezeu în acest moment important în istorie. Te rugăm să îi protejezi pe toți cei care răspund chemării tale și Cuvântului lui Dumnezeu, pentru a-i salva pe toți de dușmanii lui Dumnezeu. Te rugăm să ajuți la eliberarea acelor suflete care au căzut pradă înșelăciunilor diavolului, și să le deschizi ochii către Adevăr.

O Mamă a Mântuirii, ajută-ne pe noi, sărmanii păcătoși, să devenim demni să primim Harul perseverenței în timpul suferinței noastre pentru Numele preaiubitului tău Fiu, Isus Cristos.

Protejează această Misiune de lovituri. Protejează-i pe copii tăi de persecuție. Acoperă-ne pe toți cu Preasfânta ta Mantie și dă-ne Darul de a ne păstra credința, de fiecare dată când suntem respinși pentru că spunem Adevărul și proclamăm Sfântul Cuvânt al lui Dumnezeu, pentru tot restul vieții noastre, acum și în vecii vecilor. Amin."

Iubiții mei copii, trebuie ca zilnic să-i prezentați Fiului meu Rugăciunile voastre pentru protecția acestei Misiuni împotriva urii satanei. Când veți face aceasta, vă vor fi acordate toate Binecuvântările. Iar cei care pot, vă rog să oferiți Sfinte Liturghii, cât de des puteți, pentru profeta Domnului, Maria Divinei Milostiviri, ca și pentru toți slujitorii lui Dumnezeu, ca prin Îndurarea lui Dumnezeu, toate sufletele să fie unite cu El în împărăția Sa, pentru totdeauna.

Preaiubita voastră Mamă
Mama Mântuirii

Mesajul contine

Pentru protejarea Misiunii de Mântuire
Rugăciunea (155) a Cruciadei de Rugăciune

Vă cer, dragi copii, să vă rugați pentru aceasta Misiune și pentru cei care își dedică viața Chemării lui Dumnezeu. Această rugăciune trebuie spusă pentru toți profeții lui Dumnezeu, vizionari și sluj... citește tot