Luni, 09 iunie 2014 la ora 21:42

Mult iubita Mea copilă, ce mult doresc să ajung la cei care și-au pierdut credința, la cei care nu mai cred în Mine, precum și la cei neștiutori.

Aceste mesaje sunt pentru lumea întreagă – nu numai pentru cei aleși care Mă întâmpină cu toate onorurile și au sufletele pline de iubire pentru Mine. Eu îi iubesc pe toți, dar Mă bazez pe cei credincioși ca să răspândească Cuvântul lui Dumnezeu astfel încât să aprind flacăra Iubirii Mele în acele inimi închise și împietrite.

Dacă Mă iubiți, veți face altora faptele bune pe care le-ați învățat de la Mine. Îi veți trata pe ceilalți așa cum v-am iubit Eu. Veți fi răbdători cu cei care își bat joc de voi dacă purtați însemne creștine. Îi veți Îmbrățișa pe cei slabi și le veți arăta Iubirea Mea în tot ceea ce faceți și spuneți. A fi creștin înseamnă a susține Cuvântul Meu în toate modurile. Nu trebuie să uitați niciodată că Iubirea Mea este Dumnezeiască. Divinitatea Mea este ireproșabilă și Puterea Duhului Sfânt este invincibilă când este prezentă în orice Lucrare a Mea. Lucrările Mele sunt foarte puternice, ele se vor înmulți și se vor răspândi precum o rafală puternică de vânt, cu o viteză care este dincolo de capacitatea voastră de înțelegere. Așadar, când Eu Mă fac cunoscut prin Cuvântul Meu – Mesajele Mele date lumii – dacă voi Mă primiți, Eu voi arăta mare Milostivire tuturor celor care primesc de bunăvoie Cupa Mea. Când acceptați Darurile pe care Eu vi le dau și le folosiți așa cum doresc Eu, pentru binele altora, atunci se vor înfăptui mari miracole de convertire. Când acceptați Iubirea Mea, ea se va extinde asupra altora. Când alții primesc iubirea voastră, și ei își vor da seama de unde vine ea.

Iubirea Mea, când pătrunde în sufletele voastre prin Puterea Duhului Sfânt, vă va aduce în genunchi și plângând de fericire în fața Mea. Vă asigur: veți recunoaște instantaneu Iubirea lui Dumnezeu când ea vă va străpunge inima, prin Puterea Paracletului (Duhului Sfânt- nota trad.). Atunci veți înțelege Puterea Iubirii, pentru că Eu sunt Iubirea. Eu sunt Puterea care face ca orice demon, orice înger căzut și însuși satana să se prăbușească la pământ, în agonie, căci ei nu au putere asupra Mea.

Când permiteți Iubirii Mele să vă umple sufletele, și voi veți avea în voi puterea de a învinge toate felurile de rău din lume. Iubirea Mea distruge puterea satanei și a tuturor demonilor lui. Iubirea Mea va fi arma voastră împotriva răutății pe care o veți avea de înfruntat pentru că vorbiți întru Numele Meu. Acceptați Iubirea Mea și iubiți-i întotdeauna pe dușmanii Mei. Nu-i urâți pe dușmanii Mei, pentru că exact asta este ceea ce vrea cel rău să faceți, pentru ca el să poată să-și împrăștie ura. Când este răspândită, Iubirea hrănește iubirea din ceilalți exact așa cum ura hrănește îndoiala, teama și mânia. Iubirea este singurul mod de a învinge ura. Ura nu poate învinge Iubirea care vine de la Dumnezeu.

Doresc să vă dau aceasta Rugăciune a Cruciadei pentru a vă proteja de ură:

Rugăciunea (156) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru protecție în fața urii

"Iubite Isuse, dă-mi Iubirea Ta și deschide-mi inima ca să accept cu recunoștință Iubirea Ta. Prin Puterea Duhului Sfânt, lasă Iubirea Ta să strălucească asupra mea, astfel ca eu să devin un far al Milostivirii Tale.

Învăluie-mă în Iubirea Ta și permite ca iubirea mea pentru Tine să dilueze toate felurile de ură pe care le întâlnesc când răspândesc vestea Cuvântului Tău. Revarsă Milostivirea Ta asupra noastră și iartă-i pe cei care Te resping, care Te insultă sau care sunt indiferenți față de Dumnezeirea Ta, și dă-le Darul Iubirii.

Fie ca Iubirea Ta să strălucească în vremurile de nesiguranță, de credință slabă, de încercări și suferințe, iar prin Puterea Duhului Sfânt ajută-mă să duc Adevărul către cei care au cea mai mare nevoie de Ajutorul Tău. Amin."

Iubiții Mei discipoli, pe măsură ce crește această Misiune, veți avea nevoie mai mult ca niciodată de Protecția Mea. Iubirea Mea vă va acoperi întotdeauna, iar Eu Mă voi face cunoscut vouă prin Cuvântul Meu, prin Harul Duhului Sfânt și prin convertirea pe care această Misiune de Mântuire o va aduce lumii prin rugăciune.

Să nu vă îndoiți niciodată de Dumnezeirea Mea sau de Puterea lui Dumnezeu, căci fără Mine voi nu sunteți nimic.

Isus al vostru

Mesajul contine

Protecție în fața urii
Rugăciunea (156) a Cruciadei de Rugăciune

Iubite Isuse, dă-mi Iubirea Ta și deschide-mi inima ca să accept cu recunoștință Iubirea Ta.

Prin Puterea Duhului Sfânt, lasă Iubirea Ta să strălucească asupra mea, ca eu să devin un far al Milostivirii... citește tot