Marți, 14 iunie 2011 la ora 19:00

Fiica Mea iubită, discipolii Mei au mult de muncă să le spună oamenilor la ce să se aștepte în timpul Marelui Avertisment. Dați-le detaliile dinainte, ca să știe că nu au de ce să se teamă atunci când vor vedea cerul înroșit, o reflectare a Marii Mele Milostivirii.

Mai bine să se bucure, pentru că acest lucru va fi pentru mulți copii ai Mei dovada pe care au căutat-o întreaga viață.

Ceea ce Eu doresc să văd este marea bucurie a copiilor Mei, și nu lacrimi de tristețe. Când veți vedea Crucea Mea, veți cunoaște cu toții pasiunea iubirii Mele pentru voi.

Mulți vor plânge cu lacrimi de bucurie pentru că ei vor ști că am venit ca să le umplu sufletele cu harul Mântuirii. Acelora care nu Mă cunosc, le spun că ei vor fi plini de frică, pentru că vor avea parte de o revelație adevărată, care le va dezvălui gravitatea păcatelor lor.

Discipolii Mei din lumea întreagă, vă chem să fiți curajoși și să spuneți copiilor Mei că nu trebuie să se teamă atunci când vor fi martori la desfășurarea spectaculoasă a Milostivirii Mele față de omenire. Aduceți-i înapoi în turma Mea pregătindu-i. Dacă nu vor să asculte, rugați-vă pentru ei.

Vesnicul vostru Mântuitor, Salvatorul omenirii, Isus Cristos