Vineri, 13 iunie 2014 la ora 20:20

Mult iubita Mea fiică, Vremea Mea este foarte aproape și din acest motiv, este important ca fiecare persoană din lume să se pregătească, ca și cum în orice moment ar putea fi luată din această viață. Nu ignorați chemarea Mea, pentru că cei care nu reușesc să se pregătească pentru Ziua Cea Mare vor fi lăsați într-un mare chin.

În ziua celei de-a Doua Veniri a Mea, care va fi precedată de Avertismentul prin care Voi dovedi lumii întregi Cine Sunt Eu, trebuie să fiți pregatiți. Eu vin pentru voi toți, ca să va iau in minunatul și gloriosul Paradis Nou. Eu nu doresc sa fie cineva exclus. Fiecare dintre voi este un copil drag al lui Dumnezeu. Cei care nu sunteți conștienți de descendența voastră veți ști imediat Cine sunt Eu. Această cunoaștere va tâșni dintr-un instinct uman înrădăcinat, ca și la un copil care, separat de părinții săi naturali, îi va recunoaște pe cei care sunt sânge din sângele lui chiar dacă va dura o viață întreagă până când îi va regăsi. Va fi un sentiment natural și, pentru cei care au o inimă caldă, momentul final va fi plin de o iubire plină de bucurie. Nu e nimic de care să vă temeți.

Voi, cei care ați ales să credeți în zei falși și nu Îl recunoașteți pe Dumnezeu Sfintă Treime nu Mă veți accepta cu ușurință, pentru că M-ați respins mereu. Cu toate acestea, Eu vă voi trage spre Mine și Vă voi îmbrățișa. Puterea lui Dumnezeu va coborî asupra voastră prin harul Duhului Sfânt, și vă va fi greu să Îmi întoarceți spatele. Deci vă spun tuturor celor care Mă vedeți, inclusiv cei care M-ați respins în această viață: - în acel stadiu, cei mai mulți veți vedea Adevărul. Îmi veți permite să vă trag în Brațele Mele Sfinte.

Eu Vă voi ridica, într-o secundă, într-o clipită, în Noua Mea Împărăție. Și apoi va avea loc începutul sfârșitului. Acele suflete care au idolatrizat fiara și care s-au dăruit lui satana în trup, minte și suflet, și au devenit de bunăvoie agenții săi, nu vor avea către cine să se întoarcă, unde să se ascundă, și vor fi lăsați fără niciun ajutor, pentru că satana îi va părăsi. Pentru că atunci, satana va fi aruncat în abis iar puterea lui va înceta complet în acel moment. Acestor suflete le spun acest lucru: chiar și în acea etapă Eu vă voi arăta Milostivire. Trebuie să Mă chemați și să spuneți:

"Isuse, ajută-mă. Isuse, iartă-mă pentru toate păcatele mele."

și Eu vă voi ridica și pe voi în Noul Meu Paradis.

Eu Voi salva fiecare suflet care Mă strigă chiar și în momentul de dinainte de închiderea cerurilor, când munții se vor dărâma iar marea va inunda Pământul și norii vor dispărea împreună cu vechiul Pământ. Se va ridica Noul Meu Paradis, Noul Cer și Pământ, așa cum a fost el creat pentru Adam și Eva, și toți se vor bucura. Pentru că aceea va fi Cea mai Măreață Zi de când Dumnezeu i-a creat pe Adam și Eva. Nu vă pierdeți speranța și amintiți-vă Cuvintele Mele de acum pentru voi.

Milostivirea Mea este atât de Mare încât chiar și cei care și-au vândut sufletele diavolului vor fi salvați, dacă își doresc acest lucru și Mă strigă chiar și în Ziua de pe Urmă. Și ei pot trăi o Viață Veșnică de mare slavă, împreună cu toți copiii lui Dumnezeu. Noul Paradis este moștenirea voastră de drept. Nu o risipiți pentru promisiunile false și goale ale lui satana.

Eu vă iubesc pe toți. Păstrați întotdeauna Iubirea Mea ferecată în inimile voastre, iar Eu vă voi proteja mereu de rău.

Al vostru, Isus

Mesajul contine

Rugăciune către Isus pentru a ne salva la a Doua Sa Venire
Rugăciunea (37) din Alte rugăciuni

În ziua celei de a Doua Veniri a Mea… Acele suflete care au idolatrizat fiara și care s-au dăruit lui satana în trup, minte și suflet, și au devenit de bunăvoie agenții săi, nu vor avea către cine să se... citește tot