Luni, 16 iunie 2014 la ora 17:27

Draga Mea fiică iubită, aceia dintre voi care nu doresc ca Eu să comunic cu voi, să știe următoarele. Voința voastră liberă înseamnă că voi sunteți liberi să alegeți dacă vreți sau nu să acceptați ceea ce spun și doresc Eu. Să credeți sau nu – aceasta e alegerea voastră și, indiferent ce decideți, Eu nu vă voi Judeca niciodată pentru asta.

Însă voi niciodată nu trebuie să îi judecați pe alții în Numele Meu. Mă refer aici la judecarea celor care Mă resping, ca și a celor care acceptă Intervenția Mea. Niciunul dintre voi nu are dreptul să declare o altă persoană ca fiind rea sau vinovată de vreo fărădelege. Aceia dintre voi care îi judecați aspru pe cei despre care credeți că greșesc și că se fac vinovați de fărădelegi sau erezie – nu aveți acest drept. Voi trebuie să rămâneți tăcuți și să vă rugați pentru cei despre care credeți că sunt în situația respectivă. Numai Eu, Isus Cristos, am Puterea de a Judeca umanitatea.

Atunci când umiliți o altă persoană în Numele Meu Sfânt, voi păcătuiți iar Eu vă voi considera vinovați pentru aceasta. Atunci când îi răniți pe alții cu vorbele gurii voastre, Eu vă voi reduce la tăcere. Când dăunați reputației altei persoane, propria voastră reputație va fi pusă sub semnul întrebării de către ceilalți. Ipocrizia Mă dezgustă, iar când voi sunteți vinovați de calomnie făcută în Numele Meu, atunci aduceți mare rușine nu numai asupra voastră înșivă, ci și asupra Numelui Meu Sfânt.

Orice om care cauzează suferință unei alte persoane și apoi declară deschis că vorbește în Numele lui Dumnezeu, se minte pe sine. Cei care îi pedepsesc pe alții și afirmă că ei îndeplinesc pur și simplu ordinele primite, din dedicație și devotament față de Dumnezeu, aceia nu sunt ai Mei. Rușine vouă, căci voi nu Mă cunoașteți. Și în timp ce vă luptați între voi – Creștin împotriva Creștinului –păgânii aflați printre voi invadează Biserica Mea. Dușmanul lucrează cu multă inteligență. Planul său viclean este să creeze neînțelegeri în Biserica Mea și, pe măsură ce adevăratul devotament pentru Mine slăbește, porțile au fost deschise pentru a-i lăsa pe păgâni să profaneze Bisericile Mele și Sfânta Euharistie.

Rușine acelora dintre voi care cunosc Adevărul – Sfântul Meu Cuvânt dat vouă în Preasfânta Scriptură. Toate sacrificiile au fost făcute pentru voi; profeții lui Dumnezeu trimiși vouă au fost molestați, persecutați și uciși; vizionarii, văzătorii și sfinții – toți venerați numai după moartea lor, dar în timpul vieții batjocoriți atunci când răspândeau Cuvântul Meu; și apoi Propria Mea Jertfă – atunci când M-ați răstignit. Acum ce faceți voi? Permiteți acelora care venerează dumnezei falși să li se închine acestora pe Altarele Mele, care sunt destinate să Mă onoreze pe Mine. Acești păgâni v-ar permite să faceți același lucru în templele lor?

Istoria se repetă. Păgânii au pus stăpânire pe Biserica Tatălui Meu și au fost aruncați în afară. Când profanați Biserica Mea și Trupul Meu, nu mai sunteți potriviți pentru a Mă sluji, iar Eu voi arunca afară pe toți slujitorii Mei sfințiți care Mă trădează în acest fel. Păcatele voastre sunt mai negre decât ale acelora pe care îi slujiți în Numele Meu, pentru că voi veți lua cu voi sufletele pe care le-ați îndepărtat de la Mine. Este timpul să alegeți. Fie Mă acceptați pe Mine, Isus Cristos, așa cum Sunt Eu și nu așa cum vreți voi să fiu, fie vă deziceți de Mine. Nu există cale de mijloc.

Al vostru Isus