Marți, 17 iunie 2014 la ora 22:23

Multiubita Mea fiică, Rămășița Armatei Mele s-a adunat în număr mare și este răspândită în toate părțile lumii. Ai Mei Mă cunosc pe Mine și, prin puterea Duhului Sfânt, Eu M-am făcut cunoscut prin Puterea Cuvintelor Mele conținute în aceste Sfinte mesaje.

Cuvântul Meu îi va atrage repede spre Mine pe cei deja binecuvântați cu Duhul Sfânt. Pentru aceste suflete nu există nicio îndoială. Prin Cuvintele Mele, Duhul Sfânt îi va atrage și pe cei mai reticenți și, deși s-ar putea să aibă îndoieli dacă sunt chiar Eu, Isus Cristos, Cel care îi îndeamnă să răspundă la Chemarea Mea, ei vor veni spre Mine cu prudență. În cele din urmă, ei Mă vor îmbrățișa pe deplin. Apoi mai sunt cei care cred în Mine, dar care nu acceptă că Eu sunt cel ce îi cheamă. În timp, și ei vor răspunde Chemării Mele. Dar ce reprezintă Chemarea Mea? Este doar pentru a demonstra Existenta Mea? Nu, pentru că acest lucru nu este necesar. Chemarea Mea este pentru a vă aduna pe toți ca să vă pregătiți, astfel încât toți Creștinii să Mă ajute în încercarea Mea de a salva omenirea. Prin dragii Mei discipolii Eu pot face să se întâmple multe lucruri.

Misiunea Mea este de a salva sufletele, și voi face asta prin intermediul liberului arbitru al oamenilor. Voia lui Dumnezeu este de a da viață și de a-i aduce pe toți copiii lui Dumnezeu sub Protecția Sa. Prin Voia Divină a lui Dumnezeu, toate sufletele pot fi salvate, dar calea spre Mântuirea Veșnică se găsește în voința liberă dăruită omului de către Dumnezeu. Doar prin voința liberă, fiecare dintre voi își va alege viitorul. Nu veți fi forțați să acceptați Milostivirea lui Dumnezeu, dar vi se va cere să Mă urmați. Eu niciodată nu vă voi porunci să faceți aceasta, deoarece este dreptul vostru – dreptul la voința liberă – de a decide singuri ce doriți să faceți.

Unii oameni vor alege cu înțelepciune, pentru că ei vor ști ce le ofer Eu: calea Adevărului – Calea spre viața veșnică. Unii oameni vor alege neînțelept și vor urma calea greșită. Ei vor face acest lucru pentru că nu vor reuși să înțeleagă Adevărul, Cuvântul lui Dumnezeu. Ei vor permite ca farmecul unor mari atracții materiale, a poftelor și a plăcerilor să îi îndepărteze de Mine. Ei nu cred în viața de după moarte și nu simt nici o remușcare pentru păcatele pe care le comit pentru îndeplinirea propriilor lor dorințe egoiste. Cu toate acestea, dacă le este arătat Adevărul și sunt încurajați de alții să asculte Cuvântul lui Dumnezeu și Promisiunea Mea legată de viitor, ei se pot schimba. Prin Darul Convertirii ei pot să locuiască în Împărăția Mea.

Prin urmare, Chemarea Mea este pentru a încuraja toate sufletele să caute Adevărul. Prin liberul lor arbitru – și trebuie să fie doar datorită propriei lor alegeri – să Îmi permită Mie, mult iubitul lor Isus, să îi salvez. Fac apel la toți Creștinii să îmbrace armura și să mărșăluiască înainte, spre a Mă ajuta să adun laolaltă acele suflete risipite și pierdute. Cu ajutorul vostru, Eu pot încuraja toate sufletele de orice crez, rasă și culoare, să vină la Mine. Atunci când veți ajunge la ei, Eu vă voi acoperi cu cele mai mari Daruri ale Duhului Sfânt, astfel încât să puteți avea succes și să-Mi aduceți Mie sufletele pierdute după care tânjesc în fiecare secundă.

Voia lui Dumnezeu este de a-i salva pe toți. Însă doar prin voința liberă a omului care decide, prin propria sa alegere liberă, să vină în Brațele Mele, Voința Divină a lui Dumnezeu va fi împlinită așa cum ar trebui. Mergeți cu toții și învățați-i pe alții Adevărul Sfintelor Evanghelii. Lumea este înfometată după Adevărul Cuvântului Meu. Cuvântul Meu nu mai este predicat în modul în care ar trebui. Oamenilor trebuie să li se dea Adevărul – pentru care Eu Mi-am dat Viața. Fără acces la Adevăr – Cuvântul Meu Sfânt – nu puteți alege calea cea bună, spre Mântuirea Veșnică.

De aceea Am venit Eu acum, să vă aduc Adevărul, să vă readuc la realitate, ca să fiți pregătiți și să așteptați Ziua cea Mare fără frică, teamă sau îngrijorare în inimile voastre. Când Mă veți accepta și veți avea încredere deplină în Mine, veți avea pace.

Al vostru Isus