Miercuri, 15 iunie 2011 la ora 10:00

Fiica Mea, astăzi îi avertizez pe discipolii Mei credincioși, care proclamă public Numele Meu, să urmeze Adevărul Învățăturilor Mele și să le trateze cu atenție. Îi iubesc pe toți cei care Mă urmează, mai ales pe aceia care sunt mereu umili.

Sunt dezamăgit când îi văd pe creștinii solemni și zeloși care vorbesc despre Învățăturile Mele și încearcă să le analizeze într-o manieră zgomotoasă și dictatorială. Lor nu le este de ajuns să răspândească Cuvântul Meu, ci cred că Învățăturile Mele trebuie aduse în centrul unor dezbateri intelectuale, care servesc un singur țel, de a demonstra altora că ei sunt mai calificați să înțeleagă Cuvântul Meu Sfânt. Cu atâta râvnă doresc ei să demonstreze că au dreptate în discernământul lor, încât provoacă divizări printre credincioșii Mei. Devotamentul lor zelos și solemn față de Mine poate să-i facă deseori incapabili să Mă iubească cu iubire adevărată, care întotdeauna trebuie să pornească din umilință.

Ei trebuie să-și potolească cuvântările zgomotoase, care sunt pline de critică intelectuală. Ei trebuie să se oprească și să asculte glasul Meu și să reziste tentației de a demonstra celorlalți cunoștințele lor din domeniul spiritual. Dacă ei continuă să procedeze astfel, se vor face vinovați de păcatul mândriei. Ei nu Mă cunosc deloc pe Mine, pentru că nu-și fac timp să stea în umilință și liniște în fața Ochilor Mei care văd totul.

Atâta timp cât acești discipoli solemni nu devin mici în ochii Mei și nu se pleacă în fața Mea, Eu nu voi putea să-i atrag la Mine.

Slăviți-Mă. Cinstiți Cuvântul Meu. Urmați exemplul Meu. Nu-i persecutați pe alții în Numele Meu, mai ales pe frații voștri creștini.

Iubitul vostru Invătător si Mântuitor, Isus Cristos