Joi, 19 iunie 2014 la ora 13:48

Copila mea, Miracolele poruncite de Tatăl meu Veșnic se vor face în curând cunoscute în toate părțile pământului. Aceste Miracole vor sfida orice rațiune umană, orice cunoaștere științifică ori experiență. Pământul, soarele și luna vor produce spectacole foarte neobișnuite și mulți vor ști că ele sunt posibile doar prin Mâna lui Dumnezeu. Aceste Miracole vor avea loc pe o perioadă de 3 ani și ele se vor produce cu un scop. Ele sunt destinate să ajute să fie stârnită credința omenirii care trebuie să-și dea seama că totul este controlat de Mâna lui Dumnezeu.

Când omul face acte și fapte nelegiuite, acestea pot fi observate de Dumnezeu. Bătălia dintre cel rău și Dumnezeu este greu de înțeles de către oameni. Când au loc nedreptăți, ele sunt permise din diverse motive, dar motivul principal rezultă din nevoia de purificare. Acest lucru poate să pară injust, însă el nu poate fi înțeles de către om până ce acesta nu primește Darul Cunoașterii, care provine de la Duhul Sfânt. Numai când sufletele sunt purificate, ele vor începe să înțeleagă modul în care lucrează Dumnezeu pentru a-i aduce pe copiii Lui într-o stare în care ei să poată să Îl recunoască.

Miracolele de care eu vă spun includ mărețe Acte ale lui Dumnezeu care implică tragedii ce vor fi evitate deși asta ar părea imposibil din punct de vedere științific. Ele implică de asemenea mari semne pe cer, mișcarea pământului și culori asociate naturii.

Implicarea mea în aceste Miracole se va vedea prin semnele pe care le voi lăsa în locurile mele de apariție de pe întreg pământul. Să nu va temeți de aceste Miracole căci ele sunt un Dar de la Dumnezeu. Fiți recunoscători pentru Milostivirea Sa, căci nu este nicio sarcină prea grea pe care El să nu și-o asume pentru a se asigura că rasa umană poate fi trezită ca să Îl accepte. Aceasta este Voia lui Dumnezeu, care vă iubește pe fiecare dintre voi.

Iubita voastră Mamă
Mama Mântuirii