Luni, 23 iunie 2014 la ora 01:45

Mult iubita Mea fiică, astăzi îți aduc ție și iubiților Mei discipoli mari Binecuvântări. Inima Mea explodează de iubire pentru voi toți. Îmi dau seama că această călătorie pe care voi o faceți pentru a Mă sluji poate fi foarte dificilă câteodată, dar doresc să vă spun că Eu vă îndrum în fiecare secundă. Nu există nicio încercare cu care v-ați putea confrunta, care să nu poată fi depășită. De aceea, dacă vă simțiți neajutorați și vă este teamă, nu trebuie să renunțați și, dacă aveți încredere în Mine, totul va părea mai ușor.

Comparați-Mă cu o mamă care trebuie să se separe de copilul ei la naștere și care nu îl mai poate vedea vreodată în timpul vieții ei. Această mamă nu-și va uita niciodată copilul și își va petrece fiecare zi din viață tânjind după trupul și sângele ei, sperând că se va reîntâlni cu copilul ei la un moment dat. Acel copil este în gândurile ei în fiecare zi; ea se roagă pentru binele lui și simte adânc în inima sa o permanentă durere pentru pierderea pe care a suferit-o. Nimic nu o va mângâia vreodată până când nu va cuprinde din nou acel copil în brațele ei. Ea are o extraordinară răbdare, o mare speranță și o profundă dorință de a se întâlni cu copilul care a ieșit din pântecele său, indiferent câți ani sunt la mijloc. Tot ce contează pentru ea este ca ea și copilul ei să redevină din nou una – unul îngemănat cu celălalt.

Eu Sunt asemeni oricărui părinte care trebuie să îndure o astfel de durere. Pentru Mine așteptarea este foarte tristă. Dar durerea pierderii, precum cea a copilului demult pierdut care refuză să se întoarcă la părintele său, este cea mai mare dintre toate. Durerea pe care o simt atunci când Sunt respins de copiii lui Dumnezeu este un chin permanent pentru Mine. Eu voi face tot posibilul pentru a atrage aceste suflete la Sânul Meu. Voi folosi alte suflete – pe frații și surorile lor, care doresc să Mă mângâie – în încercarea Mea de a trezi sufletele lor adormite. Am nevoie ca iubiții Mei discipoli, frații acestor copii pierduți ai lui Dumnezeu, să se răspândească prin lume și să readucă familia Mea din nou împreună.

Noi trebuie să ne unim împotriva spiritului întunericului, care le va face acestor suflete aproape cu neputință să descifreze Adevărul nașterii lor. Acestor oameni trebuie să li se spună despre dreptul lor dobândit prin naștere; despre moștenirea lor și Salvarea lor Veșnică. Pentru că se apropie timpul când întregul Adevăr va fi revelat. Cu ajutorul vostru, iubiții Mei discipoli, ei vor veni la Mine, înapoi în familia Mea, unde cu toții vom fi uniți ca unul. Așa cum a fost menit să fie.

Vă iubesc pe toți cu o adâncă duioșie și Mă bucur când răspundeți Chemării Mele cu dragoste în inima voastră.

Al vostru Isus