Miercuri, 25 iunie 2014 la ora 23:37

Mult iubita Mea fiică, nu trebuie ca oamenii, dacă s-au angajat să-Mi fie devotați Mie, să își abandoneze toată activitatea lor obișnuită de zi cu zi. Eu nu sunt un Dumnezeu care să vă ordon să cădeți la picioarele Mele în detrimentul responsabilităților voastre zilnice. Eu nu Mă dichisesc și nu stau majestuos sau cu o atitudine mândră să conduc omenirea, nici nu va dictez fiecare mișcare și nici nu încerc să vă subjug ca să Mă lingușiți. Nu acesta sunt Eu, căci Eu vin precum un slujitor umil să eliberez omul de legătura lui cu diavolul.

Eu am venit să vă salvez și voi veni din nou ca să împlinesc Planul Meu de Salvare. Eu sunt aici pentru a vă sluji pe voi. Eu vin ca să vă atrag spre Mine și, deși Mă încântă iubirea voastră pentru Mine și timpul pe care Mi-l dedicați Mie, intenția Mea este să fac aceasta într-un mod care să nu vă cauzeze supărări inutile. Cu toate că prețuiesc timpul pe care Mi-l dăruiți și rugăciunile pe care le oferiți, totuși știu că voi trebuie să vă trăiți viața, pentru a vă îmbrăca și a vă hrăni pe voi și familiile voastre. Tot ceea ce vă cer Eu este să vă trăiți viața în modul în care trebuie, pentru a Mă sluji pe Mine. Și, pe măsură ce se adâncește relația voastră cu Mine, veți simți o dorință de nestăpânit să vorbiți cu Mine în gândurile și prin cuvintele voastre.

Eu vă cer să îi tratați pe ceilalți cu respectul pe care Mi-l arătați Mie. Să nu vă certați cu ceilalți pentru Mine și nici să nu vă ieșiți din fire. Dar nici să nu justificați acțiunile sau vorbele celor care Mă insultă – ci doar atât, rugați-vă pentru ei. Pe măsură ce creste iubirea voastră pentru Mine, relația voastră cu Mine va deveni mai intimă. Când se întâmplă aceasta, atunci atrageți asupra voastră și mânia celor care au credința slabă. Să vă așteptați că se va întâmpla astfel și să nu fiți alarmați sau tulburați, căci atunci când sunteți în uniune cu Mine veți fi urâți pentru asta. Fiți răbdători cu acești oameni. Fiți blânzi. Fiți politicoși. Nu vă obosiți să intrați în dispute cu ei pentru că nimic din ce veți spune nu va avea importantă pentru ei. In schimb, arătați-le ce înseamnă să fii creștin, răspunzând la ură cu iubire.

Nu rupeți legăturile cu cei care vă urăsc din cauza Mea. Ci în schimb, vă rog, rugați-vă pentru ei. Când sunteți în uniune cu Mine trebuie să încercați să păstrați un echilibru în viața voastră. Deși îmi doresc compania voastră, la fel de mult doresc să îi iubiți pe cei care au nevoie de Mine dar nu Mă pot vedea; pe cei care nu pot să Mă accepte în inima lor, sau care nu au habar despre Viața Veșnică. Voi aveți o datorie către Mine, iar Dorința Mea este să vă folosiți cu înțelepciune timpul pentru a iubi aceste suflete. Prin vorbele, faptele, acțiunile și rugăciunile voastre, voi puteți să aduceți la Mine aceste suflete, și Mi le veți aduce.

Al vostru, Isus