Sâmbătă, 28 iunie 2014 la ora 15:03

Mult iubita mea fiică, cea mai mare înșelătorie care se va pogorî asupra umanității va veni din interiorul Bisericii de pe Pământ a Fiului meu și va fi inițiată de către dușmanii Lui, care s-au infiltrat în ea prin mijloace necinstite. Satana va intra în Biserica Fiului meu iar semnele vor fi clar văzute de către cei care îl au pe Duhul Sfânt înrădăcinat în sufletul lor.

Credința slujitorilor sfințiți ai Fiului meu va fi spulberată căci mulți se vor simți obligați să-L părăsească, prin acte de sacrilegiu. Multor bieți slujitori nefericiți li se va cere să jure credință printr-un nou jurământ solemn, iar ei vor fi prea înfricoșați pentru a se retrage, deși mulți vor ști în adâncul inimii lor că nu e bine.

Multe reguli noi vor fi introduse în Biserica de pe Pământ a Fiului meu căci mii de nou-veniți vor fi învestiți în Biserică, însă ei nu vor fi autentici deoarece nu vor avea Adevăratul Spirit al lui Cristos în inimile lor. Ei vor pătrunde în Biserică și vor mărturisi o nouă unică religie mondială care nu-L va cinsti pe Fiul meu, Isus Cristos. Nu doar că nu Îl vor sluji pe El, ci datoria lor va fi să deservească nevoile umanismului, care este bazat pe negarea Existenței Stării Supranaturale a lui Dumnezeu și negarea a tot ce reprezintă El.

Membrii clerului, care odată și-au oferit viața lui Dumnezeu, vor fi atrași în această mare înșelăciune și în consecință vor pierde Credința Adevărată. Ei nu vor propovădui importanța mântuirii sufletului, care a fost făcută posibilă prin Moartea Fiului meu pe Cruce. Crucea este în centrul Creștinismului. Există doar o singură Cruce, și primele semne evidente de trădare a Fiului meu vor fi văzute prin intermediul Crucii. Vor fi introduse noi tipuri de cruce care vor insulta Semnul Crucii și ceea ce înseamnă ea în inimile oamenilor.

Necredincioșii, care până acum nu au avut niciun interes față de creștinism, vor fi atrași într-o așa-numită nouă religie mondială. Împreună cu toate celelalte religii care nu izvorăsc din Adevăr, ei îi vor batjocori și îi vor lua în râs pe copiii lui Dumnezeu care vor rămâne devotați Cuvântului lui Dumnezeu.

Biserica Adevărată va deveni o Rămășiță și această Armată se va uni în întreaga lume pentru a se forma sfinții timpurilor din urmă, iar ei vor fi întăriți de Duhul Sfânt ca să susțină Adevărul. Ei vor fi scuipați, luați în derâdere și acuzați că sunt radicali, așa cum și Fiul meu, Isus Cristos, a fost acuzat de erezie atunci când a umblat pe pământ pentru a propovădui Adevărul.

Va fi nevoie de un curaj extraordinar pentru a rămâne devotați Cuvântului lui Dumnezeu atunci când veți fi acuzați de toate faptele rele. Nelegiuirea voastră, vor spune dușmanii lui Dumnezeu, este că răspândiți neadevăruri despre această oroare. Tot ce provine de la Dumnezeu va fi declarat a fi minciună, în timp ce adevărul despre care ei vor spune că este reprezentat de noua unică religie mondială, va fi o minciună.

Cu toate acestea, Duhul Sfânt îi va învălui pe cei care continuă să răspândească Sfintele Evanghelii, iar Fiul meu vă va învălui și vă va ocroti. Viitorul supraviețuirii neamului omenesc și dreptul la Viața Veșnică promis fiecărui bărbat, femeie și copil, vor sta pe umerii voștri. Rămășita va fi cea care va ține aprinsă Lumina lui Dumnezeu într-o lume ce va fi cufundată în întuneric.

Mulți dintre voi veți fi încercați și vor fi sădite minciuni în inimile voastre de către cel rău, pentru a vă întoarce de la Adevăr. Din nefericire, mulți dintre voi veți găsi că este prea greu să rămâneți fideli convingerilor voastre și veți fi tentați să-i întoarceți spatele Fiului meu.

Pentru a vă asigura că veți rămâne puternici, curajoși, liniștiți și în pace când luați pe umerii voștri Crucea Fiului meu, trebuie să recitați această Rugăciune a Cruciadei. Pentru mulți dintre voi, cărora le este greu să accepte că aceste lucruri se vor petrece, va veni ziua în care veți recita această Rugăciune (158) a Cruciadei de trei ori pe zi, deoarece presiunile la care veți fi supuși pentru a-L renega pe Fiul meu vor fi copleșitoare.

Rugăciunea (158) a Cruciadei de Rugăciune: Protejează-mă de religia unică mondială

"Isuse drag, protejează-mă de răutatea noii religii unice mondiale, care nu provine de la Tine. Susține-mă în călătoria mea spre libertate, pe calea spre Împărăția Ta cea Sfântă.

Păstrează-mă în uniune cu Tine, ori de câte ori sunt chinuit și forțat să înghit minciuni care sunt răspândite de dușmanii Tăi pentru a distruge sufletele.

Ajută-mă să rezist persecuției, să rămân cu hotărâre întru Adevăratul Cuvânt a lui Dumnezeu, împotriva falselor doctrine și a altor sacrilegii pe care aș putea fi obligat să le accept.

Prin darul voinței mele libere, ia-mă în tărâmul Împărăției Tale ca să mă pot ridica și proclama Adevărul, atunci când acesta va fi declarat a fi o minciună.

Nu mă lasă niciodată să mă clatin, să ezit sau să fug de frică din fața persecuției. Ajută-mă să rămân ferm și statornic întru Adevăr, atât cât voi trăi. Amin."

Mergeți, dragii mei copii, și acceptați că aceste lucruri se vor întâmpla, dar să știți că dacă veți rămâne loiali Fiului meu veți ajuta la salvarea acelor suflete care vor fi cufundate în rătăcire.

Mama voastră iubită
Mama Mântuirii

Mesajul contine

Protejează-mă de religia unică mondială
Rugăciunea (158) a Cruciadei de Rugăciune

Pentru a vă asigura că veți rămâne puternici, curajoși, liniștiți și în pace când luați pe umerii voștri Crucea Fiului meu, trebuie să recitați această Rugăciune a Cruciadei.

Pentru mulți dintre voi,... citește tot