Luni, 30 iunie 2014 la ora 23:50

Mult iubita Mea fiică, voi, dragii Mei discipoli, trebuie să știți că porțile Iadului nu vor birui asupra Bisericii Mele, deși o mare parte din Biserica Mea de pe Pământ va fi zdrobită, așa cum a fost prezis. Dar Adevărul nu poate muri niciodată. Cuvântul Meu nu va muri niciodată, nici Învățăturile Mele nu vor fi uitate de către cei care sunt într-adevăr în uniune cu Mine.

Numai aceia care rămân credincioși Cuvântului Meu pot spune că sunt parte a Bisericii Mele de pe Pământ. Aceia care aplaudă orice formă de reinterpretare a Evangheliilor Mele sau adaptare a Învățăturilor Mele nu vor mai putea pretinde că Mă slujesc pe Mine. Dacă un slujitor sfințit al Meu îndrăznește să proclame o doctrină alternativă celei date omului de către apostolii Mei și de către profeți, înaintea Venirii Mele, el va fi imediat exclus.

Vă avertizez pe voi, cei care îmbrățișați orice este considerat sacru – dar care este făurit de mâna omului și este creația lui – și care veți accepta aceste lucruri ca fiind ale Mele, că Eu vă voi arunca în afară, pentru că nu vă veți mai putea numi slujitori ai Mei. Și, dacă duceți sufletele în eroare, pedeapsa voastră va începe în timpul vieții voastre și va continua mult după ce veți părăsi această viață.

Mânia Mea nu vă este cunoscută, pentru că încă nu ați văzut-o. Dar să știți aceasta. Voi, cei care Mă veți trăda, voi vă știți cine sunteți, căci credința voastră a slăbit deja. Mulți dintre voi ați căzut deja și slăbiciunea voastră va fi căderea voastră. Mă veți trăda; vă veți dezice de Mine și îi veți îmbrățișa pe dușmanii Mei, pentru că veți fi atât de absorbiți în noua religie – umanismul laic, care va veni ca un lup în piele de oaie și vă va devora – încât Eu voi fi uitat. Ambiția voastră și dorința de a fi pe placul acelor dușmani ai Mei care se vor ridica la ranguri foarte înalte în ierarhia Bisericii Mele – vă vor face să nu vedeți Adevărul. Aceasta va fi cauza căderii voastre și a tuturor acelora pe care voi îi veți atrage într-o gravă eroare.

Atunci când Biserica Mea va răsturna Învățăturile Mele, le va întoarce pe dos și cu susul în jos, veți ști că a venit timpul ca anticristul să acapareze centrul atenției. Aceia care se vor închina fiarei își vor semna propria condamnare la moarte și își vor preda voința lor liberă – un Dar Sacru de la Dumnezeu – dușmanilor Mei. Odată ce depuneți un jurământ acestei noi doctrine false, vă veți face vinovați de crucificarea Mea, iar pedeapsa voastră va fi severă.

Vă puteți întreba: de ce să fiți pedepsiți pentru că ascultați de mai marii voștri? Răspunsul este simplu. Când ați depus un jurământ să Mă slujiți pe Mine, ați acceptat să susțineți Adevărul. Când încălcați acest jurământ, din cauza ascultării față de dușmanii Mei care vor veni, atunci nu pe Mine, Isus Cristos, Mă veți sluji voi.

Puteți susține doar Adevărul, pentru că Eu Sunt Adevărul. Dacă vă deziceți de Adevăr, vă deziceți de Mine. Ca slujitor al lui Dumnezeu, când vă veți dezice de Mine nu veți mai fi potriviți să îi îndrumați pe copiii lui Dumnezeu către Mântuirea lor Veșnică.

Al vostru Isus