Miercuri, 02 iulie 2014 la ora 16:40

Dragi copii, dacă omenirea ar vedea Măreția Fiului meu, care stă pe Tronul Ceresc, în partea dreaptă a Tatălui Veșnic, și-ar lăsa capul în jos de rușine și remușcare.

Prea iubitul Meu Fiu Isus Cristos este adorat, onorat și înconjurat cu mare dragoste de îngerii și sfinții din Ceruri. Însă pe pământ se arată foarte puțin respect Celui care a suferit o moarte teribilă pentru a mântui de păcat rasa umană. Cum plâng Cerurile în acest moment al istoriei, când peste tot în lume se fac multe încercări de a șterge de pe fața pământului toate semnele care îl reprezintă pe Fiul meu. Nu este de ajuns doar interzicerea afișării publice a Preasfintelor Cruci, ci în curând va deveni ilegal să declarați că îl urmați pe Isus Cristos.

Creștinilor care rămân fideli Cuvântului și care urmează calea lui Dumnezeu li se va arăta foarte puțină toleranță. Chiar și acei slujitori sfințiți care mărturisesc că Îi slujesc lui Isus Cristos vor fi prea slabi pentru a apăra Creștinismul și se vor lăsa, ei înșiși, să fie forțați să accepte aceste legi. În multe cazuri, trădătorii din mijlocul lor vor facilita eliminarea Crucii și a Adevărului Creștinismului. În timp, aceștia, alături de alte credințe care nu vin de la Dumnezeu, vor adora cu toții o doctrină falsă. Deoarece vor alege prin propria lor voință, calea greșită, înseamnă că ei vor refuza să accepte Milostivirea lui Dumnezeu și se vor condamna ei înșiși la întuneric.

Să nu Îl trădați niciodată și pentru niciun motiv pe Fiul meu, pentru că El este Calea Adevărului și doar El poate să vă aducă Mântuirea Veșnică.

Iubita voastră Mamă
Mama Mântuirii