Miercuri, 15 iunie 2011 la ora 23:00

Preaiubita Mea fiică, încercările și uscăciunea sufletească prin care trebuie să treci acum, Eu le-am permis, ca să te pot aduce mai aproape, în uniune cu Mine.

Uneori când suferi Eu trebuie să Mă întorc în altă parte, ca să nu fiu martor la suferința ta. Cu toate acestea, pe măsură ce înduri fiecare încercare și treci la următoarea etapă, vei deveni tot mai puternică. Cu cât suferința ta este mai profundă din cauza cruzimii și a neplăcerilor pricinuite ție de către alții care te ironizează pentru această muncă sfântă a ta, cu atât mai multe haruri vei primi.

Cum trebuie să suferi în Numele Meu

Totuși, să suferi în Numele Meu nu este suficient. Trebuie să nu te plângi în public în legătură cu aceste chinuri. Trebuie, ca să Mă mulțumești, să suferi în tăcere, fiica Mea. Pentru lumea exterioară tu trebuie să apari plină de bucurie. Doar așa ți se va întări sufletul și se va putea ridica la nivelul de sfințenie pe care Eu îl aștept de la tine pentru Misiunea ta. Dacă vei evolua în acest fel, atunci, când vei vorbi despre Cuvântul Meu Sfânt, se vor vedea roadele și Mesajele Mele vor avea o mai mare influență în toate colțurile lumii.

În acest timp în care Eu îi pregătesc pe copiii Mei pentru cea mai mare provocare de la Răstignirea Mea, este de importanță vitală ca tot mai mulți oameni să audă Cuvântul Meu Preasfânt.

Adevărul care este dezvăluit acum va fi ascultat nu doar de credincioși, ci și de aceia care nu vor să Mă cunoască, sau care nu vor să accepte Adevărul Existenței lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic.

Mesaj pentru o societate tânără, materialistă și nestatornică

Fiica Mea, trebuie să folosești metode care să comunice Cuvântul meu Sfânt societății tinerilor materialiști și capricioși. Să comunici într-un mod în care ei să înțeleagă, să acorde atenție și să vorbească despre asta. La ce servește această lucrare dacă ea reamintește Cuvântul Meu Sfânt numai credincioșilor? Da, este important să li se reamintească credincioșilor Mei promisiunile pe care le-am făcut când am spus că Voi veni din nou, dar la cei care nu cunosc, nu înțeleg sau nu sunt interesați de compasiunea Mea față de omenire, la ei trebuie să ajung cu orice preț.

Tu, fiica Mea și toți cei care Mă urmează, aveți acum datoria să-i informați pe necredincioși, pe atei și întreaga generație de tineri despre Adevăr. Vorbiți cu ei pe un ton blând. Să nu fiți niciodată agresivi. Folosiți cuvinte de încurajare. Faceți Cuvântul Meu să devină interesant pentru ei.

Nu este sfârșitul lumii

Vorbiți-le despre promisiunea Mea, legată de Noul Paradis pe Pământ. Aceasta nu înseamnă că va fi sfârșitul Lumii, dimpotrivă, va veni o nouă eră a păcii, a bucuriei și a fericirii. Ei nu pot și nu trebuie să întoarcă spatele acestei Glorii. Rugați-vă pentru ei. Aduceți-i la Mine și veți primi o îndrumare specială și haruri.

Simplitatea și Adevărul ar trebui să fie armele pe care le alegeți

Îndrumați-i prin exemplul vostru. Fiica Mea, trebuie să te gândești acum la metode noi și diferite de comunicare a Cuvântului Meu Sfânt. Ți se vor trimite ajutoare ca să poți realiza acest lucru.

Răspândește Cuvântul Meu folosind metode moderne de comunicare

Trebuie să folosești metode moderne de comunicare pentru a asigura răspândirea Cuvântului Meu cu repeziciune. Roagă-te acum. Cere editurilor din cât mai multe țări să publice cartea în cât mai multe limbi posibil. Folosește metodele audio, video și alte metode, ca să răspândești Cuvântul Meu Sfânt cu repeziciune. Apelează la voluntari să răspândească mesajele Mele mulțimilor.

Astfel, fiica Mea, vei salva suflete. Te iubesc. Prin puterea și determinarea ta de a duce această lucrare la bun sfârșit, însușiri care izvorăsc din iubirea curată pe care o ai față de Mine și de Iubita Mea Mamă, vei aduce sufletele în brațele Mele și la salvarea veșnică – suflete care altfel ar fi ajuns în iad.

Ignorați-i pe toți aceia care arată lipsă de respect față de Numele Meu

Fiți curajoși. Ignorați jignirile altora. Nu răspundeți celor care desconsideră Numele Meu. Credincioșii Mei vor fi aceia care vă vor răni cel mai mult, pentru că mulți dintre discipolii Mei vor cădea în ispită uneori. Cunoașterea Învățăturilor Mele le trezește simțul mândriei, care duce la aroganță. În acest fel, se strecoară în conștiința lor mândria intelectuală. Aceste biete suflete, iubitoare și serioase, a căror iubire pentru Mine este incontestabilă, nu au voie să-i desconsidere pe aceia despre care cred că au luat-o pe o cale greșită. Ele nu trebuie să cadă în cursele satanei adoptând o poziție de superioritate și rigiditate. Asta poate duce la o bătălie spirituală pentru a se vedea, în termeni omenești, cine este mai învățat față de celălalt sau cine e în stare să înțeleagă mai bine Adevărul Învățăturilor Mele.

Amintiți-vă ce v-am învățat pe voi, pe toți. Adevărul este simplu. Adevărul este iubire. În dorința voastră de a dovedi că interpretarea dată de voi Cuvântului Meu Sfânt este corectă, dacă nu dovediți iubire și răbdare, atunci versiunea voastră de Adevăr nu vine de la Mine.

Iubiți-vă unii pe alții. În ochii Mei sunteți cu toții egali. Însă cei care fac eforturi considerabile ca să Mă ajute să aduc sufletele pierdute înapoi la Mine vor crește în ochii Mei.

Iubiți-vă unii pe alții. În ochii Mei sunteți cu toții egali. Însă cei care fac eforturi considerabile ca să Mă ajute să aduc sufletele pierdute înapoi la Mine vor crește în ochii Mei.

Mântuitorul vostru Divin, Regele întregii Omeniri, Isus Cristos