Marți, 08 iulie 2014 la ora 16:00

Dragii mei copii, nu știți că datorită Dragostei lui Dumnezeu pentru voi toți El mi-a permis să proclam Preasfântul Său Cuvânt la fiecare apariție a mea, Maica lui Dumnezeu, care a avut loc în lume?

A fost dorința iubitului meu fiu, Isus Cristos, ca eu să mă fac cunoscută, astfel încât convertirea la Adevăr să poată avea loc. Și astfel, la toate locurile mele sfinte de apariție din întreaga lume, Dumnezeu va face cunoscut Adevărul, până când va începe Măreața Zi a Domnului. Trebuie să vă uniți cu toții pentru a-L slăvi pe Dumnezeu la toate locurile mele sfinte, pentru ca El, în Milostivirea Sa, să reverse mari Haruri chiar și peste cele mai nevrednice suflete, pentru că ele sunt cele pe care El le caută cel mai mult.

El, Fiul meu, dorește să vină la mine nu numai bunii cunoscători ai Sfintelor Evanghelii. Nu, ci El îi dorește pe aceia care simt un gol în inimile lor, și care indiferent cât de mult caută pacea interioară, nu pot să o găsească. Mulți oameni caută fericirea, pacea și bucuria în această viață și rareori o găsesc. Ei nu pot găsi niciodată pacea adevărată dacă nu pot găsi dragostea. Numai dragostea pentru alții vă poate apropia de Dumnezeu, pentru că fără dragoste nu Îl veți afla niciodată pe Dumnezeu Prezent.

Vă rog, dragi copii, să veniți la mine, Maica Mântuirii, și să îmi cereți să mă rog ca Dumnezeu să vă umple cu Dragostea Sa. Când veți recita această rugăciune eu Îl voi ruga pe Fiul meu să răspundă chemării voastre. Căutați dragostea; arătați și împărtășiți dragostea pe care o aveți în inimile voastre pentru alții. Când veți face astfel, Fiul meu vă va umple cu atât de multă dragoste încât veți fi gata să o împărtășiți între voi. Dragostea va distruge ura. Dacă simțiți orice fel de ură pentru o altă ființă umană atunci trebuie să Îl implorați pe Fiul meu, Isus Cristos, să vă scape de această infestare.

Rugăciunea (159) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru a primi Dragostea lui Dumnezeu

"O, Maică a Mântuirii, te rog să intervii în favoarea mea acum când mă rog pentru a primi Dragostea lui Dumnezeu. Umple sufletul meu, un vas gol, cu Dragostea lui Dumnezeu, astfel încât atunci când se va revărsa să acopere sufletele pentru care mă străduiesc să arăt compasiune.

Prin Puterea lui Dumnezeu, te rog să fiu eliberat de orice sentiment de ură pe care l-aș putea avea pentru aceia care Îl trădează pe Fiul tău.

Fă-mă smerit cu duhul și umple-mă cu generozitatea sufletului, astfel încât eu să urmez Învățăturile lui Cristos și să răspândesc Dragostea Lui în fiecare domeniu al vieții mele. Amin."

Se vorbește despre dragoste ca și când ar fi ușor să o simți, dar pentru mulți ea necesită multă umilință lipsită de orice ego. Fără să vă plecați înaintea lui Dumnezeu, nu veți simți Dragostea Sa. Și fără Dragostea lui Dumnezeu nu puteți înflori. Numai cu Dragostea lui Dumnezeu în sufletele voastre puteți răspândi Cuvântul lui Dumnezeu.

Fără Dragostea Sa, cuvintele pe care le rostiți în Numele Său vor fi goale și lipsite de viață.

Mama voastră iubită
Maica Mântuirii

Mesajul contine

Pentru a primi Dragostea lui Dumnezeu
Rugăciunea (159) a Cruciadei de Rugăciune

Maică a Mântuirii, te rog să intervii în favoarea mea acum când mă rog să primesc Dragostea lui Dumnezeu.

Umple sufletul meu, un vas gol, cu Dragostea lui Dumnezeu, astfel încât atunci când se va revărsa... citește tot