Vineri, 18 iulie 2014 la ora 16:37

Fiica Mea preaiubită, lumea este a Mea iar Eu aparțin tuturor copiilor Mei. Eu sunt al vostru.

Copiii Mei se vor confrunta cu o mare revoltă atunci când Eu îi voi trimite pe îngerii Mei pentru a-i forma pe credincioșii Mei și tot răul va fi izgonit curând. Dușmanilor Mei, Eu vă voi nimici până când orice urmă de durere și tristețe pe care o îndură umanitatea va fi curățată. Nu vor mai fi lacrimi, tristețe, durere, căci toată Puterea este a Mea.

Planul Meu este deja în desfășurare, deși puțini oameni vor fi conștienți de el. Dar vă spun vouă acestea: Ștergeți-vă lacrimile. Nu vă fie teamă de Intervenția Mea, căci ea este Voia Mea, la care se vor alătura copiii Mei – în curând. Când Voia Mea va fi instaurată, va domni pacea, nu doar în inimile voastre, ci și pe Pământ, așa cum este în Cer. Aveți încredere în Mine.

Să nu vă fie teamă de Mâna Mea, căci vor suferi doar cei care Mă resping total. Eu nu doresc răzbunare și voi străpunge chiar și inimile celor care mă blestemă. Milostivirea Mea va avea ca rezultat faptul că foarte puțini vor vrea să fie separați de Mine, atunci când Mă voi face cunoscut prin Fiul Meu, Isus Cristos. Cei slabi vor deveni puternici. Cei temători vor deveni curajoși, iar cei care au ură în inimile lor vor fi cuprinși de Iubirea Mea.

Eu îi iubesc și îi doresc pe toți copiii Mei și de aceea Îmi voi redobândi Împărăția cu o suferință cât mai mică.

Vă rog să aveți încredere totală în Mine, căci este aproape ziua când doar Lumina Divinității Mele va domni pe Pământ și toată pacea va fi a voastră.

Tatăl vostru Veșnic
Dumnezeu cel Preaînalt